• e diel, 16 qershor 2024
Në NjZ 6

Në NjZ 6 "Fronti evropian" humb një mandat, ndërsa “VLEN” fiton një mandat

Shkup, 22 maj 2024 (MIA) - Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) sonte ka përmbledhur rezultatet e...

Rezultatet e para nga rivotimi i zgjedhjeve parlamentare

Rezultatet e para nga rivotimi i zgjedhjeve parlamentare

Shkup, 22 maj 2024 (MIA) - Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) në ueb faqen e saj ka filluar me...

Në NjZ 5 VMRO-DPMNE dhe BDI me më shumë vota se më 8 maj, ndërsa LSDM dhe

Në NjZ 5 VMRO-DPMNE dhe BDI me më shumë vota se më 8 maj, ndërsa LSDM dhe "VLEN" me më pak – nuk ka ndryshime në mandate

Shkup, 22 maj 2024 (MIA) - Në NjZ 5, koalicioni "Për Ardhmëri evropiane" udhëhequr nga LSDM më 8 maj...

Bashkim Hasani nga koalicioni “VLEN”: Me rivotimin në Llërcë siguruam deputetin e 14-të

Bashkim Hasani nga koalicioni “VLEN”: Me rivotimin në Llërcë siguruam deputetin e 14-të

Tetovë, 22 maj 2024 (MIA) - Koalicioni "VLEN" pas rivotimit të sotëm në njësinë zgjedhore 2101 në fs...

Presker: Ndiqni shembullin slloven të zhvillimit ekonomik, social dhe politik

Presker: Ndiqni shembullin slloven të zhvillimit ekonomik, social dhe politik

Shkup, 22 maj 2024 (MIA) - Me konferencën ekonomike "Çka na solli 20 vj...

Rishi Sunak paralajmëroi mbajtjen e zgjedhjeve parlamentare në Britaninë e Madhe më 4 korrik

Rishi Sunak paralajmëroi mbajtjen e zgjedhjeve parlamentare në Britaninë e Madhe më 4 korrik

Londër, 22 maj 2024 (MIA) - Kryeministri britanik Rishi Sunak sot paralajmëroi se zgjedhjet kom...

KSHZ: Deri në orën 18:30 jehona 55,1 për qind

KSHZ: Deri në orën 18:30 jehona 55,1 për qind

Shkup, 22 maj 2024 (MIA) - Nga gjithsej 4.514 votues të regjistruar në shtatë vendvotimet në të cila...

Kovaçevski zyrtarisht largohet nga pozita e kryetarit të LSDM-së, ai kërkoi konvokimin e kongresit dhe organizimin e zgjedhjeve të brendshme partiake

Kovaçevski zyrtarisht largohet nga pozita e kryetarit të LSDM-së, ai kërkoi konvokimin e kongresit dhe organizimin e zgjedhjeve të brendshme partiake

Shkup, 22 maj 2024 (MIA) - Në seancën e sotme të Bordit Ekzekutiv të partisë, Dimitar Kovaçevski zyr...

Rivotimi në Strugë pa probleme, dalja është 64 për qind

Rivotimi në Strugë pa probleme, dalja është 64 për qind

Strugë, 22 maj 2024 (MIA) - Gjithsej 483 persona ose rreth 64 për qind nga të regjistruarit 755...

Bisedë telefonike Zelenski - Rama për bashkëpunimin vijues në mbrojtje

Bisedë telefonike Zelenski - Rama për bashkëpunimin vijues në mbrojtje

Tiranë, 22 maj 2024 (MIA) - Presidenti ukrainas, Vollodimir Zelenski, në platformën X njoftoi s...

Shtabi komunal për mbrojtje dhe shpëtim: Zvogëlohet turbullira e ujit, do të lëshohet gradualisht në sistem

Shtabi komunal për mbrojtje dhe shpëtim: Zvogëlohet turbullira e ujit, do të lëshohet gradualisht në sistem

Kumanovë, 22 maj 2024 (MIA) - Turbullira e ujit po zvogëlohet, uji gradualisht po lëshohet në p...

CIVIL: Gjithsej 18 raste të votimit familjar në Debresh

CIVIL: Gjithsej 18 raste të votimit familjar në Debresh

Shkup, 22 maj 2024 (MIA) - Shtatë qendrat e votimit në vend, ku sot rivotohen zgjedhjet parlamentare...

Kovaçevski zyrtarisht tërhiqet nga funksioni kryetar i LSDM-së, kërkoi konvokim të kongresit dhe organizimin e zgjedhjeve brendapartiake

Kovaçevski zyrtarisht tërhiqet nga funksioni kryetar i LSDM-së, kërkoi konvokim të kongresit dhe organizimin e zgjedhjeve brendapartiake

Shkup, 22 maj 2024 (MIA) - Dimitar Kovaçevski në mbledhjen e sotme të Bordit Ekzekutiv të partisë zy...

Me ndërmjetësimin e Katarit, Rusia ka kthyer gjashtë fëmijë ukrainas te familjet e tyre

Me ndërmjetësimin e Katarit, Rusia ka kthyer gjashtë fëmijë ukrainas te familjet e tyre

Kiev, 22 maj 2024 (MIA) - Autoritetet ruse sot, me ndërmjetësim të Katarit, kanë kthyer gjashtë...

Në Dibër sonte do të kryhet spërkatja kundër mushkonjave, bletarët t'i mbrojnë bletët

Në Dibër sonte do të kryhet spërkatja kundër mushkonjave, bletarët t'i mbrojnë bletët

Dibër, 22 maj 2024 (MIA) - Komuna e Dibrës njoftoi se prej sonte do të realizohet spërkatja kun...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR