• e diel, 21 korrik 2024

Kovaçevski zyrtarisht tërhiqet nga funksioni kryetar i LSDM-së, kërkoi konvokim të kongresit dhe organizimin e zgjedhjeve brendapartiake

Kovaçevski zyrtarisht tërhiqet nga funksioni kryetar i LSDM-së, kërkoi konvokim të kongresit dhe organizimin e zgjedhjeve brendapartiake

Shkup, 22 maj 2024 (MIA) - Dimitar Kovaçevski në mbledhjen e sotme të Bordit Ekzekutiv të partisë zyrtarisht e konfirmoi tërheqjen nga funksioni kryetar i LSDM-së dhe ka kërkuar konvokim të kongresit dhe organizimin e zgjedhjeve brendapartiake. 

"Kovaçevski e konfirmoi tërheqjen në mbledhjen e sotme të Bordit Ekzekutiv të partisë të cilën e paralajmëroi më 8 maj, si akt i lartë moral dhe sipas Statutit të partisë inicoi konvokim të kogresit për shkak të analizës së rezultateve në zgjedhje dhe deklarim për besimin e organeve të LSDM-së, të zgjedhur nga kongresi, duke pasur parasysh rezultatet në zgjedhje", informoi LSDM. fc/

 

 

 

QËNDRONI TË LIDHUR