• e enjte, 25 korrik 2024
Filipçe: Partia është në formë, kriza nga zgjedhjet është tejkaluar

Filipçe: Partia është në formë, kriza nga zgjedhjet është tejkaluar

Shkup, 25 korrik 2024 (MIA) - Kryetari i LSDM-së Venko Filipçe sot dekl...

Toshkovski: Do të procedojmë procedura për të gjithë

Toshkovski: Do të procedojmë procedura për të gjithë "të paprekshmit" emri dhe mbiemri i të cilëve nuk guxonin të përmendeshin në kuadër të organeve h...

Shkup, 24 korrik 2024 (MIA) - Ministria e Punëve të Brendshme do t'i pr...

Llukarevska: Me ribalancin nuk parashihet rritje e pagave, as respektim i marrëveshjeve kolektive

Llukarevska: Me ribalancin nuk parashihet rritje e pagave, as respektim i marrëveshjeve kolektive

Shkup, 18 korrik 2024 (MIA) - Deputetja e LSDM-së, Sanja Llukarevska sot në konferencë shtypi i prez...

MPJ: Ministri Mucunski në udhëtimin në Uashington nuk ishte i shoqëruar nga bashkëshortja e tij

MPJ: Ministri Mucunski në udhëtimin në Uashington nuk ishte i shoqëruar nga bashkëshortja e tij

Shkup, 17 korrik 2024 (MIA) - Ministria e Punëve të Jashtme dhe Tregtisë së Jashtme, përmes një kumt...

LSDM: Mucunski të publikojë menjëherë listën e të gjithë atyre që kanë udhëtuar në SHBA me shpenzime shtetërore

LSDM: Mucunski të publikojë menjëherë listën e të gjithë atyre që kanë udhëtuar në SHBA me shpenzime shtetërore

Shkup, 17 korrik 2024  Po zgjerohet skandali i udhëtimeve familjare në Shtetet e Bashku...

LSDM dhe ish drejtori i ZZHTI-së me reagime pas publikimit të Mickoskit për investimin e kompanisë

LSDM dhe ish drejtori i ZZHTI-së me reagime pas publikimit të Mickoskit për investimin e kompanisë "Vabtek"

Shkup, 9 korrik 2024 (MIA) - Hristijan Mickoski dhe VMRO-DPMNE-ja vazhdojnë pa turp ta manipulo...

Filipçe në koordinimin e parë me grupin e deputetëve të LSDM-së

Filipçe në koordinimin e parë me grupin e deputetëve të LSDM-së

Shkup, 3 korrik 2024 (MIA) - Kryetari i LSDM-së Venko Filipçe sot e ka mbajtur takimin e parë dhe ko...

Filipçe e mori funksionin e kryetarit të LSDM-së, paralajmëroi proces të reformave dhe bashkimit

Filipçe e mori funksionin e kryetarit të LSDM-së, paralajmëroi proces të reformave dhe bashkimit

Shkup, 3 korrik 2024 (MIA) - Venko Filipçe e mori funksionin e kry...

LSDM: Socialdemokratët e vërtetë nuk do t'i pranojnë thirrjet e patriotëve të rrejshëm nga ZNAM

LSDM: Socialdemokratët e vërtetë nuk do t'i pranojnë thirrjet e patriotëve të rrejshëm nga ZNAM

Shkup, 3 korrik 2024 (MIA) - LSDM sot përmes kumtesës reagoi ndaj konferencës së djeshme për sh...

Petrovska do të flasë me zë për problemet në LSDM, Filipçe i gatshëm të durojë kritika dhe të formojë një platformë të gjerë

Petrovska do të flasë me zë për problemet në LSDM, Filipçe i gatshëm të durojë kritika dhe të formojë një platformë të gjerë

Shkup, 2 korrik 2024 (MIA) - Nuk do të pranoj asnjë pozitë në LSDM, por...

Mickoski i uroi Filipçes punë të suksesshme, nga LSDM-ja pret që të jetë opozitë konstruktive

Mickoski i uroi Filipçes punë të suksesshme, nga LSDM-ja pret që të jetë opozitë konstruktive

 Shkup, 1 korrik 2024 (MIA) - Z. Filipçes i uroj...

Filipçe: Do t'ia kthejmë dinjitetin partisë, vijon periudhë e riorganizimit, reformës dhe ripërtëritjes së LSDM-së

Filipçe: Do t'ia kthejmë dinjitetin partisë, vijon periudhë e riorganizimit, reformës dhe ripërtëritjes së LSDM-së

Shkup, 30 qershor 2024 (MIA) - Venko Filipçe është kryetar i ri i LSDM-së në zgjedhjet e sotme të ja...

Venko Filipçe zgjidhet kryetar i ri i LSDM-së

Venko Filipçe zgjidhet kryetar i ri i LSDM-së

Shkup, 30 qershor 2024 (MIA) - Venko Filipçe është zgjedhur kryetar i ri i LSDM-së në zgjedhjet e so...

Deri në orën 14 në zgjedhjet për lider të ri të LSDM-së kanë votuar 28,61 për qind e votuesve të regjistruar

Deri në orën 14 në zgjedhjet për lider të ri të LSDM-së kanë votuar 28,61 për qind e votuesve të regjistruar

Shkup, 30 qershor 2024 (MIA) – LSDM-ja sot në zgjedhjet e jashtëzakonshme brendapartiake zgjedh lide...

Despotovski: Një numër i madh i anëtarëve të LSDM-së janë pamundësuar të votojnë, të gjitha këto raste evidentohen

Despotovski: Një numër i madh i anëtarëve të LSDM-së janë pamundësuar të votojnë, të gjitha këto raste evidentohen

Shkup, 30 qershor 2024 (MIA) - Kandidati për lider të ri të LSDM-së, Jovan Despotovski sot pas votim...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR