• e hënë, 15 korrik 2024
LSDM e mban Kongresin e 29-të, ku do të shqyrtohen rezultatet zgjedhore

LSDM e mban Kongresin e 29-të, ku do të shqyrtohen rezultatet zgjedhore

Shkup, 9 qershor 2024 (MIA) - Lidhja Socialdemokrate e Maqedonisë (LSDM) sot e mban Kongresin e...

Kovaçevski zyrtarisht largohet nga pozita e kryetarit të LSDM-së, ai kërkoi konvokimin e kongresit dhe organizimin e zgjedhjeve të brendshme partiake

Kovaçevski zyrtarisht largohet nga pozita e kryetarit të LSDM-së, ai kërkoi konvokimin e kongresit dhe organizimin e zgjedhjeve të brendshme partiake

Shkup, 22 maj 2024 (MIA) - Në seancën e sotme të Bordit Ekzekutiv të partisë, Dimitar Kovaçevski zyr...

Kovaçevski zyrtarisht tërhiqet nga funksioni kryetar i LSDM-së, kërkoi konvokim të kongresit dhe organizimin e zgjedhjeve brendapartiake

Kovaçevski zyrtarisht tërhiqet nga funksioni kryetar i LSDM-së, kërkoi konvokim të kongresit dhe organizimin e zgjedhjeve brendapartiake

Shkup, 22 maj 2024 (MIA) - Dimitar Kovaçevski në mbledhjen e sotme të Bordit Ekzekutiv të partisë zy...

Kovaçevski: Rezultati i sotëm është zhgënjyes, LSDM-së iu dha goditje e rëndë

Kovaçevski: Rezultati i sotëm është zhgënjyes, LSDM-së iu dha goditje e rëndë

Shkup, 8 maj 2024 (MIA) - Rezultati i sotëm është zhgënjyes, LSDM-së i është dhënë goditje e rëndë,...

Deklaratë e kryetarit të LSDM-së, Dimitar Kovaçevski

Deklaratë e kryetarit të LSDM-së, Dimitar Kovaçevski

Shkup, 8 maj 2024 (MIA) - Kryetari i LSDM-së dhe ish-kryeministër, Dimitar Kovaçevski sot dekla...

Kovaçevski: Mirësia dhe urtësia të jenë udhërrëfyesi ynë, vendimet e guximshme gjithmonë sjellin sukses

Kovaçevski: Mirësia dhe urtësia të jenë udhërrëfyesi ynë, vendimet e guximshme gjithmonë sjellin sukses

Shkup, 5 maj 2024 (MIA) - Kryetari i Lidhjes Socialdemokrate të Maqedonisë, Dimitar Kovaçevski me ra...

Kovaçevski: LSDM-ja mëson nga gabimet, por mbështetja për VMRO-DPMNE-në nënkupton kthim në të kaluarën

Kovaçevski: LSDM-ja mëson nga gabimet, por mbështetja për VMRO-DPMNE-në nënkupton kthim në të kaluarën

Koçan, 3 maj 2024 (MIA) - LSDM-ja pranoi ndëshkimin nga qytetarët në raundin e parë të zgjedhje...

Kovaçevski: Disa vendime kadrovike dhe sjellja e disa partnerëve të koalicionit në Qeveri ndikuan që të kemi një rezultat të tillë zgjedhor

Kovaçevski: Disa vendime kadrovike dhe sjellja e disa partnerëve të koalicionit në Qeveri ndikuan që të kemi një rezultat të tillë zgjedhor

Shkup, 3 maj 2024 (MIA) - Lideri i LSDM-së, Dimitar Kovaçevski sonte deklaroi se analizat parap...

Kovaçevski nga Negotina: Me qytetarët do ta çojmë vendin edhe në BE dhe nga kjo nuk do të heqim dorë

Kovaçevski nga Negotina: Me qytetarët do ta çojmë vendin edhe në BE dhe nga kjo nuk do të heqim dorë

Negotinë, 29 prill 2024 (MIA) - Qytetarët do ta kujtojnë kur u ndryshua pushteti në qytetin e Shkupi...

MASIT inicon formimin e komisionit të posaçëm të Kuvendit për digjitalizim

MASIT inicon formimin e komisionit të posaçëm të Kuvendit për digjitalizim

Shkup, 26 prill 2024 (MIA) - Formim të komisionit të posaçëm kuvendor për digjitalizim dhe ndryshim...

Kovaçevski fton për votim masiv më 8 maj, pret mbështetje për Pendarovskin nga të gjithë qytetarët pa dallim të përkatësisë

Kovaçevski fton për votim masiv më 8 maj, pret mbështetje për Pendarovskin nga të gjithë qytetarët pa dallim të përkatësisë

Shkup, 26 prill 2024 (MIA) - Kryetari i Lidhjes Socialdemokrate të Maqedonisë (LSDM), Dimitar Kovaçe...

Kovaçevski: Nuk heqim dorë nga e ardhmja dhe lufta për shtet përparimtar dhe progresiv

Kovaçevski: Nuk heqim dorë nga e ardhmja dhe lufta për shtet përparimtar dhe progresiv

Shkup, 25 prill 2024 (MIA) - Kryetari i LSDM-së, Dimitar Kovaçevski sonte nga mitingu qendror në Çuç...

Kovaçevski: Zgjedhjet më 8 maj do të jenë të vështira, LSDM nuk do të heqë dorë nga e ardhmja evropiane e vendit

Kovaçevski: Zgjedhjet më 8 maj do të jenë të vështira, LSDM nuk do të heqë dorë nga e ardhmja evropiane e vendit

Shkup, 25 prill 2024 (MIA) - Zgjedhjet më 8 maj do të jenë shumë të vështira, por rezultati ende nuk...

Kovaçevski: Sot është një goditje e rëndë për perspektivën evropiane të vendit, por ende nuk është vonë për ta ndryshuar kahen

Kovaçevski: Sot është një goditje e rëndë për perspektivën evropiane të vendit, por ende nuk është vonë për ta ndryshuar kahen

Shkup, 24 prill 2024 (MIA) - Kryetari i LSDM-së, Dimitar Kovaçevski sonte në konferencën për media t...

Kovaçevski: Gjatë mandatit të kaluar, qëllimi kryesor ka qenë ta mbrojmë dhe përmirësojmë standardin e qytetarëve dhe ta përkrahim ekonominë e vendit

Kovaçevski: Gjatë mandatit të kaluar, qëllimi kryesor ka qenë ta mbrojmë dhe përmirësojmë standardin e qytetarëve dhe ta përkrahim ekonominë e vendit

Veles, 22 prill 2024 (MIA) - Lideri i LSDM-së, Dimitar Kovaçevski sonte nga tubimi në Veles porositi...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR