• e hënë, 24 qershor 2024
Kovaçevski: Rezultati i sotëm është zhgënjyes, LSDM-së iu dha goditje e rëndë

Kovaçevski: Rezultati i sotëm është zhgënjyes, LSDM-së iu dha goditje e rëndë

Shkup, 8 maj 2024 (MIA) - Rezultati i sotëm është zhgënjyes, LSDM-së i është dhënë goditje e rëndë,...

KSHZ i publikoi rezultatet fillestare të zgjedhjeve presidenciale, Siljanovska Davkova me përparësi më shumë se dyfish para Pendarovskit

KSHZ i publikoi rezultatet fillestare të zgjedhjeve presidenciale, Siljanovska Davkova me përparësi më shumë se dyfish para Pendarovskit

Shkup, 8 maj 2024 (MIA) - Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) në konferencë për media i publikoi...

Dimitrievski: Konfirmuam minimum grup parlamentar, do të jemi me qytetarët dhe do të punojmë për ta

Dimitrievski: Konfirmuam minimum grup parlamentar, do të jemi me qytetarët dhe do të punojmë për ta

Shkup, 8 maj 2024 (MIA) - Lëvizja ZNAM sonte shkroi historinë për Maqedoninë tonë. Konfirmuam minimu...

Jakimovski nga GROM pranon humbjen, sipas tij pushteti absolut sjell devijime dhe procese retrograde

Jakimovski nga GROM pranon humbjen, sipas tij pushteti absolut sjell devijime dhe procese retrograde

Shkup, 8 maj 2024 (MIA) - Lideri i GROM-it i cili udhëheq koalicionin "Guximshëm për Maqedoninë", St...

Po festohet para selisë së VMRO-DPMNE-së

Po festohet para selisë së VMRO-DPMNE-së

Shkup, 8 maj 2024 (MIA) - Para selisë së VMRO-DPMNE-së në Shkup po tubohen mbështetës në pritje të r...

Projeksion i përbërjes së ardhshme parlamentare: VMRO-DPMNE -59 deputetë, BDI -19, LSDM 18, VLEN -13, E majta -6, ZNAM -5

Projeksion i përbërjes së ardhshme parlamentare: VMRO-DPMNE -59 deputetë, BDI -19, LSDM 18, VLEN -13, E majta -6, ZNAM -5

Shkup, 8 maj 2024 (MIA) - Sipas projeksioneve të KSHZ-së, nga votat e numëruara deri më tani Koalici...

Ahmeti: Fronti evropian është forca e dytë në shtet

Ahmeti: Fronti evropian është forca e dytë në shtet

Tetovë, 8 maj 2024 (MIA)- Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti në paraqitjen e tij para mediave në selinë e...

Gordana Siljanovska Davkova: Do të sillem si presidente e të gjithë qytetarëve

Gordana Siljanovska Davkova: Do të sillem si presidente e të gjithë qytetarëve

Shkup, 8 maj 2024 (MIA) - Unë them se do të sillem si presidente e të g...

Kasami: Prej nesër fillojnë negociatat për qeverinë e re mes VMRO-DPMNE-së dhe koalicionit VLEN

Kasami: Prej nesër fillojnë negociatat për qeverinë e re mes VMRO-DPMNE-së dhe koalicionit VLEN

Tetovë, 8 maj 2024 (MIA) - Koalicioni VLEN doli fitues në të gjitha komunat me shumicë shqiptare. Ng...

Pendarovski: Rezultatet janë të qarta, koncepti im për Maqedoni multietnike plotësisht e integruar në strukturat euroatlantike, për fat të keq nuk mori mbështetje

Pendarovski: Rezultatet janë të qarta, koncepti im për Maqedoni multietnike plotësisht e integruar në strukturat euroatlantike, për fat të keq nuk mor...

Shkup, 8 maj 2024 (MIA) - Rezultatet janë të qarta dhe nuk kam për qëll...

KSHZ zgjedhjet presidenciale: Gordana Siljanovska Davkova - 361.279 vota (64,30%), Stevo Pendarovski - 166.120 (29,57%)

KSHZ zgjedhjet presidenciale: Gordana Siljanovska Davkova - 361.279 vota (64,30%), Stevo Pendarovski - 166.120 (29,57%)

Shkup, 8 maj 2024 (MIA) - Rezultatet e para të raundit të dytë të sotëm të zgjedhjeve presidenciale...

Koalicioni “VLEN” feston në Tetovë

Koalicioni “VLEN” feston në Tetovë

Tetovë, 8 maj 2024 (MIA) - Koalicioni “VLEN” sonte feston në Shtabin zgjedhor në Tetovë. Të pranishë...

KSHZ zgjedhje parlamentare: VMRO-DPMNE 39,14%, BDI 17,46%, VLEN 14,41%, LSDM 13,21%, E majta 6,44%, ZNAM 4,72%

KSHZ zgjedhje parlamentare: VMRO-DPMNE 39,14%, BDI 17,46%, VLEN 14,41%, LSDM 13,21%, E majta 6,44%, ZNAM 4,72%

Shkup, 8 maj 2024 (MIA) - Rezultatet fillestare nga zgjedhjet e sotme parlamentare të cilat Komision...

KSHZ zgjedhje parlamentare: VMRO-DPMNE 35,70%, BDI 20,48%, VLEN 17,37%, LSDM 12,14%, E majta 5,74%, ZNAM 4,18%

KSHZ zgjedhje parlamentare: VMRO-DPMNE 35,70%, BDI 20,48%, VLEN 17,37%, LSDM 12,14%, E majta 5,74%, ZNAM 4,18%

Shkup, 8 maj 2024 (MIA) - Rezultatet fillestare nga zgjedhjet e sotme parlamentare të cilat Komision...

Ademi: Fronti evropian ka mbi 30 mijë vota më shumë se VLEN-i

Ademi: Fronti evropian ka mbi 30 mijë vota më shumë se VLEN-i

Tetovë, 8 maj 2024 (MIA) - Shefi i Shtabit zgjedhor të Frontit Evropian, Arbër Ademi sonte në konfer...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR