• вторник, 18 јуни 2024
Јавниот превоз во Скопје со неделен возен ред, жичницата на Водно нема да работи

Јавниот превоз во Скопје со неделен возен ред, жичницата на Водно нема да работи

Скопје, 24 април 2024 (МИА) - Јавниот превоз денеска ќе функционира по...

ЈСП: Јавниот превоз утре по неделен возен ред, жичницата на Водно нема да работи

ЈСП: Јавниот превоз утре по неделен возен ред, жичницата на Водно нема да работи

Скопје, 23 април 2024 (МИА) - Јавното сообраќајно претпријатие Скопје соопшти дека утре јавниот прев...

Сè уште трае спасувачката акција во Анталија

Сè уште трае спасувачката акција во Анталија

Анкара, 13 април 2024 (МИА) – Уште 29 патници на жичарница се уште висат во кабина во јужна Турција...

Жичарницата на Водно од утре ќе работи од 10 до 17 часот

Жичарницата на Водно од утре ќе работи од 10 до 17 часот

Скопје, 31 октомври 2023 (МИА) - Жичарницата на Водно од утре ќе работи по зимски  режим, однос...

Жичарницата на Водно од 1 октомври со ново работно време

Жичарницата на Водно од 1 октомври со ново работно време

Скопје, 29 септември 2023 (МИА) - Жичарницата на Водно од недела ќе работи од 10 до 18 часот. Притоа...

Жичарницата на Водно нема да работи во петок

Жичарницата на Водно нема да работи во петок

Скопје, 20 септември 2023 (МИА) - Во петок, жичарницата на Водно нема да работи поради редовен годиш...

Жичарницата на Водно од денеска ќе работи до 20 часот

Жичарницата на Водно од денеска ќе работи до 20 часот

Скопје, 1 мај 2023 (МИА) - Автобусите на Јавното сообраќајно претпријатие „Скопје“ поради Меѓународн...

Жичарницата денеска ќе работи до 15:30 часот

Жичарницата денеска ќе работи до 15:30 часот

Скопје, 28 октомври 2022 (МИА) - Јавното сообраќајно претпријатие Скопје информира дека Жичарницата ден...

Жичарницата од утре ќе работи од 10 до 18 часот

Жичарницата од утре ќе работи од 10 до 18 часот

Скопје, 30 септември 2022 (МИА) - Жичарницата од утре (1 октомври) ќе работи од 10 до 18 часот, притоа...

Жичарницата на Водно утре нема да работи

Жичарницата на Водно утре нема да работи

Скопје, 21 септември 2022 (МИА) - Од Јавното сообраќајно претпријатие (ЈСП) денеска информираа дека пор...

Жичарницата и трите автобуски линии до Средно Водно од утре со вообичаено работно време

Жичарницата и трите автобуски линии до Средно Водно од утре со вообичаено работно време

Скопје, 14 јули 2022 (МИА) - Жичарницата и трите автобуски линии до Средно Водно од утре ќе продолжат с...

Жичарницата од недела ќе работи два часа повеќе

Жичарницата од недела ќе работи два часа повеќе

Скопје, 29 април 2022 (МИА) - Од недела, Жичарницата на Средно Водно ќе работи два часа повеќе, односно...

Жичарницата на Средно Водно со продолжено работно време

Жичарницата на Средно Водно со продолжено работно време

Скопје, 31 март 2022 (МИА) - Жичарницата на Средно Водно, почнувајќи од утре 1 април 2022 година, ќе ра...

Тројца уапсени поради уривање на жичарницата во северна Италија

Тројца уапсени поради уривање на жичарницата во северна Италија

Рим, 26 мај 2021 (МИА) - Италијанската полиција уапси три лица под сомнение дека се виновни за уривање...

Најмалку 13 луѓе загинаа при уривање на жичарница во Италија (ДПЛ)

Најмалку 13 луѓе загинаа при уривање на жичарница во Италија (ДПЛ)

Рим, 23 мај 2021 (МИА) - Најмалку 13 луѓе загинаа откако се урна жичарница во близина на езерото Маџоре...

Image

Остани поврзан