• вторник, 28 ноември 2023

Фатиме Фазлији

Последно најавување: Monday, 27 November 2023, 08:30 pm

Промоција на публикација и панел-дискусија „Медиумите и човековите права“

Промоција на публикација и панел-дискусија „Медиумите и човековите права“

Скопје, 28 ноември 2023 (МИА) - Во организација на Институтот за медиуми и аналитика - ИМА Скопје денеска ќе б...

Дел од Кисела Вода без вода

Дел од Кисела Вода без вода

Скопје, 28 ноември 2023 (МИА) - Без вода денеска од 8:30 часот ќе бидат корисниците од улиците „Саса“, „Јаблан...

Конференција „Законите и подзаконските акти за млади

Конференција „Законите и подзаконските акти за млади"

Скопје, 28 септември 2023 (МИА) - Во организија на ОДАС - Организација за дијалог и афирмација на средношколци...

Османи на НАТО Министерски состанок во Брисел

Османи на НАТО Министерски состанок во Брисел

Скопје, 27 ноември 2023 (МИА) - Министерот за надворешни работи Бујар Османи од Барселона, каде учествуваше на...

Предлог-измените на Законот за здравствена заштита на дневен ред на собраниската Комисија за здравство

Предлог-измените на Законот за здравствена заштита на дневен ред на собраниската Комисија за здравст...

Скопје, 28 ноември 2023 (МИА) - Во Собранието денеска седница треба да одржи Комисијата за здравство со една т...

Мизрахи: Имаме сублимат дека од страна на Клиниката за онкологија прекршени се 37 закони и 31 законска одредба

Мизрахи: Имаме сублимат дека од страна на Клиниката за онкологија прекршени се 37 закони и 31 законс...

Скопје, 27 ноември 2023 (МИА) - Претседателката на собраниската Анкетна Комисија за онкологија Рашела Мизрахи...

Пратеници на СДСМ побараа оставка од претседателката на Анкетната комисија за скандалот во Онкологија, Мизрахи

Пратеници на СДСМ побараа оставка од претседателката на Анкетната комисија за скандалот во Онкологиј...

Скопје, 27 ноември 2023 (МИА) - Пратениците членови на собраниската Анкетна комисија за скандалот во Онкологиј...

Несогласувања меѓу членовите на Анкетната комисија за Онкологија за заклучоците

Несогласувања меѓу членовите на Анкетната комисија за Онкологија за заклучоците

Скопје, 27 ноември 2023 (МИА) - Членовите на Анкетната комисија за Онкологија на денешната седница не може да...

Почна кампањата „Сложувалка“ по повод 16-те дена активизам за борба против насилство врз жените

Почна кампањата „Сложувалка“ по повод 16-те дена активизам за борба против насилство врз жените

Скопје, 24 ноември 2023 (МИА) - Во Скопје вечерва официјално почна кампањата „Сложувалка“ по повод 16-те дена...

Под мотото „Вдиши за ЦФ“ ќе се одбележи Европскиот ден за ширење на свесност за цистична фиброза

Под мотото „Вдиши за ЦФ“ ќе се одбележи Европскиот ден за ширење на свесност за цистична фиброза

Скопје, 25 ноември 2023 (МИА) - По повод Европскиот ден за ширење на свесноста за цистична фиброза денеска во...

Почина Звонко Шаврески, член на Управниот одбор на „Полио Плус - движење против хендикеп“

Почина Звонко Шаврески, член на Управниот одбор на „Полио Плус - движење против хендикеп“

Скопје, 24 ноември 2023 (МИА) - Почина Звонко Шаврески, член на Управниот одбор на „Полио Плус - движење проти...

МВР Билтен (ДПЛ)

МВР Билтен (ДПЛ)

Скопје, 24 ноември 2023 (МИА) - Вчера во 19:35 часот, полициски службеници од Полициската станица Коча...

Image