• e shtunë, 22 qershor 2024
Më  ftohtë në Berovë, më  ngrohtë në Dibër

Më ftohtë në Berovë, më ngrohtë në Dibër

 Shkup, 8 prill 2024 (MIA) - Në Berovë  mëngjesin e sotëm është më ftohtë, zero gradë, ndë...

Më së ftohti në Berovë, më ngrohtë në Dojran

Më së ftohti në Berovë, më ngrohtë në Dojran

Shkup, 5 prill 2024 (MIA) - Më së ftohti sot në mëngjes është në Berovë...

Më së ftohti në Lazaropole, më ngrohtë në Gjevgjeli

Më së ftohti në Lazaropole, më ngrohtë në Gjevgjeli

Shkup, 3 prill 2024 (MIA) - Në Lazaropole sot në mëngjes është më së ftohti, -2 gradë, n...

Më ftohtë në Berovë, Llazaropole dhe Kodër të Diellit

Më ftohtë në Berovë, Llazaropole dhe Kodër të Diellit

Shkup, 15 mars 2024 (MIA) - Në Berovë, Llazaropole dhe Kodër të Di...

Më së ftohti në Lazaropole, më ngrohtë në Dojran

Më së ftohti në Lazaropole, më ngrohtë në Dojran

Shkup, 4 mars 2024 (MIA) - Më së ftohti mëngjesin e sotëm është në Laza...

Më ftohtë në Kodrën e Diellit, më ngrohtë në Gjevgjeli

Më ftohtë në Kodrën e Diellit, më ngrohtë në Gjevgjeli

Shkup, 15 shkurt 2024 (MIA) - Në Kodrën e Diellit në mëngjes në orën 07...

Më ftohtë dhe më së shumti borë në Kodrën e Diellit

Më ftohtë dhe më së shumti borë në Kodrën e Diellit

Shkup, 14 shkurt 2024 (MIA) - Në Kodrën e Diellit në orën 07:30 të mëng...

Më së ftohti në Berovë, më së ngrohti në Vinicë

Më së ftohti në Berovë, më së ngrohti në Vinicë

Shkup, 9 shkurt 2024 (MIA) - Në Berovë sot në mëngjes është më së ftohti, - 4 gradë, ndë...

Shtresa e borës në Turqinë lindore ka mbërritur në 10 metra

Shtresa e borës në Turqinë lindore ka mbërritur në 10 metra

Ankara, 31 janar 2024 (MIA) - Në shumë vende në Turqinë lindore është formuar shtresa e borës me lar...

Më së ftohti në Berovë, janë matur -19

Më së ftohti në Berovë, janë matur -19

Shkup, 22 janar 2024 (MIA) - Në Berovë sot në mëngjes është më së ftoht...

Në Kodër të Diellit janë matur -15 gradë, në Krushevë dhe Berovë -12

Në Kodër të Diellit janë matur -15 gradë, në Krushevë dhe Berovë -12

Shkup, 13 janar 2024 (MIA) - Temperatura në minus sot në mëngjes janë matur gati në të gjitha pjesët...

I ftohti deri diku i dobishëm për shëndetin e njeriut

I ftohti deri diku i dobishëm për shëndetin e njeriut

Los Anxhelos, 9 janar 2024 (MIA) - Përveç rreziqeve të zakonshme, i ftohti është disi më i mirë dhe...

Belgjika përgatitet për temperatura nën zero

Belgjika përgatitet për temperatura nën zero

Bruksel, 7 janar 2024 (MIA) - Belgjika nga sot dhe gjatë javës së ardhshme do të përfshihet nga një...

I ftohti ekstrem e prish jetën normale në evropën veriperëndimore

I ftohti ekstrem e prish jetën normale në evropën veriperëndimore

Kopenhagë, 4 janar 2023 (MIA) - Moti ekstrem i ftohtë i shoqëruar me erëra të forta dhe borë ka lënë...

Më së ftohti në Berovë, më së shumti borë në Hanet e Mavrovës

Më së ftohti në Berovë, më së shumti borë në Hanet e Mavrovës

Shkup, 29 dhjetor 2023 (MIA) - Në Berovë sot në orën 07:30 janë matur -...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR