• сабота, 15 јуни 2024
МИА Најави (ДПЛ)

МИА Најави (ДПЛ)

26 март 2024 Скопје - Претседателот на техничката Влада на Република Северн...

МИА Најави МКД (ДПЛ)

МИА Најави МКД (ДПЛ)

4 март 2024  Скопје - Седница на собраниската Комисија за европски пра...

МИА Најави МКД (КРГ+ ДПЛ)

МИА Најави МКД (КРГ+ ДПЛ)

31 јануари 2024  Скопје - Седница на собраниската Комисија за прашања...

МИА Најави - МКД (ДПЛ)

МИА Најави - МКД (ДПЛ)

25 јануари 2024  Приштина - Претседателот Стево Пендаровски во по...

МИА Најави МКД (ДПЛ)

МИА Најави МКД (ДПЛ)

18 јануари 2024  Скопје - Седница на собраниската Комисија за здравств...

МИА Најави - МКД (ДПЛ)

МИА Најави - МКД (ДПЛ)

1 јануари 2024 Скопје - Делегација на Собранието на Република Северна Макед...

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

25 декември 2023  Скопје - Продолжение на 135. седница на Собранието н...

МИА Најави МКД (ДПЛ)

МИА Најави МКД (ДПЛ)

21 декември 2023  Скопје - Седница на собраниската Комисија за прашања...

МИА Најави - МКД (ДПЛ)

МИА Најави - МКД (ДПЛ)

11 декември 2023  Скопје – Седница на собраниската Комисија за финанси...

МИА Најави МКД (ДПЛ)

МИА Најави МКД (ДПЛ)

8 декември 2023 Скопје – Доделување на државната награда „Св. Климент Охрид...

МИА Најави МКД (ДПЛ)

МИА Најави МКД (ДПЛ)

18 ноември 2023  Скопје - Претседавачот со ОБСЕ и министер за надвореш...

МИА Најави - МКД

МИА Најави - МКД

23 октомври 2023  Скопје - Доделување на...

МИА Најави МКД (ДПЛ)

МИА Најави МКД (ДПЛ)

21 септември 2023  Скопје - Седница на собраниската Комисија за полити...

МИА Најави МКД (ДПЛ)

МИА Најави МКД (ДПЛ)

13 септември 2023  Скопје - Собранието на Република Северна Македонија...

МИА Најави – МКД (ДПЛ)

МИА Најави – МКД (ДПЛ)

8 јули 2023 Битола - Заменик претседателот на Владата, задолжен за економск...

Image

Остани поврзан