• вторник, 18 јуни 2024
Шпански новинари потпишаа манифест во одбрана на премиерот Санчез и неговата сопруга, која е под истрага за корупција

Шпански новинари потпишаа манифест во одбрана на премиерот Санчез и неговата сопруга, која е под истрага за корупција

Мадрид, 27 април 2024 (МИА) - Илјадници шпански новинари јавно изразија поддршка на премиерот на зем...

Ковачевски: Манифестот на СДММ е креација на младите кои сакааат да ја креираат иднината во европска држава

Ковачевски: Манифестот на СДММ е креација на младите кои сакааат да ја креираат иднината во европска држава

Скопје, 15 април 2024 Ние денес се бориме за младите да имаат подобро утре, подобри услови з...

Костадиновска – Стојчевска: Младите имаат право на спокојна и достинствена иднина

Костадиновска – Стојчевска: Младите имаат право на спокојна и достинствена иднина

Скопје, 14 април 2024 „На државата и е неопходен вашиот поглед кон иднината, вашата енергиј...

Групата Идентитет и демократија – алатка на бракот од интерес на европската екстремна десница 

Групата Идентитет и демократија – алатка на бракот од интерес на европската екстремна десница 

Брисел, 1 април 2024 (МИА) - За разлика од останатите европски партиски групации, екстремно десничар...

Михаилоски: Загарантиран универзален приход со кој ќе се јакне финасискaта независност на младите

Михаилоски: Загарантиран универзален приход со кој ќе се јакне финасискaта независност на младите

 Скопје, 21 март 2024 Плата за живот, грижа за менталното здравје на младите, Министерс...

Подмладоци на  парламентарни партии го потпишаа Студентскиот манифест на УСС на УКИМ за подобро образование

Подмладоци на  парламентарни партии го потпишаа Студентскиот манифест на УСС на УКИМ за подобро образование

Скопје, 11 март 2024 (МИА) - Претставници на подмладоците на шест парла...

Потпишување на Студентскиот манифест од парламентарни политички партии

Потпишување на Студентскиот манифест од парламентарни политички партии

Скопје, 11 март 2024 (МИА) - Универзитетското студентско собрание на Универзитетот „Св. Кирил и Мето...

ВМРО - ДПМНЕ: Исто како и за Декларацијата за Илинден, никој го нема видено Манифестот

ВМРО - ДПМНЕ: Исто како и за Декларацијата за Илинден, никој го нема видено Манифестот

Скопје, 13 август 2023     Исплашени од реакциите и укорите кои ги...

На една недела од седницата за уставни измени, власта објави манифест за обединување, за опозицијата е испуштена можност

На една недела од седницата за уставни измени, власта објави манифест за обединување, за опозицијата е испуштена можност

Скопје, 10 август 2023 (МИА) – На една недела од собраниската седница на чиј дневен ред, како што е...

Маричиќ: Успехот е во обединетоста и одлучноста за членство во ЕУ, не е време за партиски изговори

Маричиќ: Успехот е во обединетоста и одлучноста за членство во ЕУ, не е време за партиски изговори

Скопје, 9 август 2023 (МИА) - Вицепремиерот за европски прашања и главе...

Каевски: Манифестот шанса ВМРО-ДПМНЕ да се приклучи на европскиот блок и докаже дека навистина е за ЕУ

Каевски: Манифестот шанса ВМРО-ДПМНЕ да се приклучи на европскиот блок и докаже дека навистина е за ЕУ

Скопје, 9 август 2023  СДСМ и пратеничката група целосно застануваат зад Манифестот на...

Власта иницира Манифест за преговорите со ЕУ, за опозицијата тоа е испуштена шанса за консензус

Власта иницира Манифест за преговорите со ЕУ, за опозицијата тоа е испуштена шанса за консензус

Скопје, 9 август 2023 (МИА) - СДСМ заедно со партиите од коалицијата вч...

СДСМ заедно со партиите од коалицијата иницираат Манифест за преговорите со ЕУ, време е за обединување

СДСМ заедно со партиите од коалицијата иницираат Манифест за преговорите со ЕУ, време е за обединување

Скопје, 8 август 2023 СДСМ како државотворна партија е предводник на концептот за европска...

Манифест на македонски учители за францускиот предлог

Манифест на македонски учители за францускиот предлог

Скопје, 12 јули 2022 Ние, македонските учители (наставници, професори, научници, лекари, општествени и...

Image

Остани поврзан