• вторник, 18 јуни 2024
Аеродромот во данскиот град Билунд евакуиран по дојава за поставена бомба

Аеродромот во данскиот град Билунд евакуиран по дојава за поставена бомба

Билунд, 20 април 2024 (МИА) - Аеродромот во данскиот град Билунд денеска е евакуиран по дојава за по...

Дојава за бомба во норвешкиот Парламент

Дојава за бомба во норвешкиот Парламент

Осло, 3 април 2024 (МИА) - Норвешкиот парламент денеска доби дојава за закана со бомба, а зголемено...

Дојави за бомби на неколку локации во Загреб, полицијата  пребарува објекти низ градот

Дојави за бомби на неколку локации во Загреб, полицијата пребарува објекти низ градот

Загреб, 14 јули 2023 (МИА) - На 30 мејлови, меѓу кои и на неколку редакции во Загреб, е испратена гр...

По проверките утврдено е дека се лажни дојавите за бомби во Управен суд, музеите и девет скопски училишта

По проверките утврдено е дека се лажни дојавите за бомби во Управен суд, музеите и девет скопски училишта

Скопје, 21 февруари 2023 (МИА) - Лажни се пријавите за поставени бомби во Управен суд, Музеј на маке...

Новата дојава за бомба во училиште во Скопје – лажна

Новата дојава за бомба во училиште во Скопје – лажна

Скопје, 28 октомври 2022 (МИА) - Денешната дојава за поставена бомба во едно училиште во Скопје се пока...

МВР: Лажни се пријавите за поставени бомби во осумте училиштата во Скопје

МВР: Лажни се пријавите за поставени бомби во осумте училиштата во Скопје

Скопје, 26 октомври 2022 (МИА) – Проверени се осумте училишта на чии мејлови беа упатени закани за наво...

Осум училишта добиле закани за бомби, во неколку веќе утврдено е дека се лажни

Осум училишта добиле закани за бомби, во неколку веќе утврдено е дека се лажни

Скопје, 26 октомври 2022 (МИА) - Во дел од училиштата во Скопје, кои денеска добија дојави за поставени...

Повторно лажни дојави за поставени бомби во Србија

Повторно лажни дојави за поставени бомби во Србија

Белград, 5 јуни 2022 (МИА) – Во Србија дојавите за поставени бомби речиси станаа секојдневие. Аеродромо...

Image

Остани поврзан