• e mërkurë, 24 korrik 2024
Orhan Murtezani e mori detyrën si ministër për Çështje Evropiane

Orhan Murtezani e mori detyrën si ministër për Çështje Evropiane

Shkup, 24 qershor 2024 (MIA) - Orhan Murtezani e mori detyrën si ministër për Çështje evropiane pas...

Mariçiq në punëtorinë e TAIEKS në Beograd: Reforma në administratën publike është bazë nga e cila varet zhvillimi i shoqërisë demokratike

Mariçiq në punëtorinë e TAIEKS në Beograd: Reforma në administratën publike është bazë nga e cila varet zhvillimi i shoqërisë demokratike

Shkup, 11 qershor 2024 (MIA) - Zëvendëskryeministri i parë i angazhuar për çështje evropiane, B...

Mariçiq - Janos Boka: Integrimi evropian i Maqedonisë së Veriut duhet të vazhdojë

Mariçiq - Janos Boka: Integrimi evropian i Maqedonisë së Veriut duhet të vazhdojë

Shkup, 28 maj 2024 (MIA) - Zëvendëskryetarii i parë për Çështje Ev...

Mariçiq - Bomgartner: Vazhdon mbështetja nga Franca për integrimin evropian të shtetit

Mariçiq - Bomgartner: Vazhdon mbështetja nga Franca për integrimin evropian të shtetit

Shkup, 20 maj 2024 (MIA) - Zëvendëskryeministri i parë në Qeverinë teknike përgjegjës për Çështje Ev...

Mariçiq - Maida Gorçeviq: Bashkëpunimi në rajon dhe Plani i rritjes për Ballkanin Perëndimor është mundësi për përshpejtimin e procesit të eurointegrimeve

Mariçiq - Maida Gorçeviq: Bashkëpunimi në rajon dhe Plani i rritjes për Ballkanin Perëndimor është mundësi për përshpejtimin e procesit të eurointegri...

Shkup, 16 maj 2024 (MIA) - Zëvendëskryeministri i parë për Çështje Evropiane, Bojan Mariçiq sot ka t...

Mariçiqi nga Kotori: Evropianizimi i shtetit me Planin e rritjes duhet të vazhdojë për prosperitet të çdo qytetari

Mariçiqi nga Kotori: Evropianizimi i shtetit me Planin e rritjes duhet të vazhdojë për prosperitet të çdo qytetari

Shkup, 16 maj 2024 (MIA) - Si dikastere udhëheqëse në Qeverinë e Maqedonisë së Veriut për Planin e r...

Mariçiq: Uroj për suksesin e fituesve, do të investoj në reformat në LSDM

Mariçiq: Uroj për suksesin e fituesve, do të investoj në reformat në LSDM

Shkup, 9 maj 2024 (MIA) - Votuesit e Maqedonisë mbrëmë kanë zgjedhur presidenten e shtetit dhe 120 d...

Mariçiq: Deri në fund të muajit versioni përfundimtar i agjendës së reformës në KE, pagesa e parë e mjeteve nga Plani i Rritjes në shtator

Mariçiq: Deri në fund të muajit versioni përfundimtar i agjendës së reformës në KE, pagesa e parë e mjeteve nga Plani i Rritjes në shtator

Shkup, 26 prill 2024 (MIA) - Kemi synim serioz dhe jemi të gatshëm të nxjerrim përfitimet më të mira...

Mariçiq: Më 8 maj do të kemi një LSDM të  fuqishme, e cila do t'i kundërshtohet frymës nacionaliste dhe populliste që na kërcënohet

Mariçiq: Më 8 maj do të kemi një LSDM të fuqishme, e cila do t'i kundërshtohet frymës nacionaliste dhe populliste që na kërcënohet

Shkup, 26 prill 2024 (MIA) - I pranojmë rezultatet siç janë dhe i kuptojmë si porosi shumë të f...

Mariçiq: Qëndrimi i Maqedonisë për Srebrenicën është konstatuar qartë me Deklaratën në Kuvend në vitin 2010

Mariçiq: Qëndrimi i Maqedonisë për Srebrenicën është konstatuar qartë me Deklaratën në Kuvend në vitin 2010

Shkup, 17 prill 2024 (MIA) - Zëvendëskryeministri i parë për çësht...

Mariçiq: Qytetarët tani janë më shumë të lidhur me BE-në dhe rajonin, bien shpenzimet për shërbimet e telekomunikacionit

Mariçiq: Qytetarët tani janë më shumë të lidhur me BE-në dhe rajonin, bien shpenzimet për shërbimet e telekomunikacionit

Shkup, 12 prill 2024 (MIA) - Ulja e çmimeve të tarifave të roamingut ndërmjet vendeve të Ballkanit P...

Mariçiq: Plani i rritjes na jep forcë dhe motivim shtesë që të mos heqim dorë nga e ardhmja evropiane

Mariçiq: Plani i rritjes na jep forcë dhe motivim shtesë që të mos heqim dorë nga e ardhmja evropiane

Shkup, 6 prill 2024 (MIA) - Plani i rritjes na jep forcë dhe motivim shtesë që të mos heqim dorë nga...

Mariçiq: Bashkëpunimi me shoqërinë civile duhet të vazhdojë fuqishëm me qëllim arritjen e inkuadrimit në BE

Mariçiq: Bashkëpunimi me shoqërinë civile duhet të vazhdojë fuqishëm me qëllim arritjen e inkuadrimit në BE

Shkup, 1 prill 2024 (MIA) - Bashkëpunimi me shoqërinë civile duhet të vazhdojë fuqishëm për të arrit...

Zëvendëskryeministri Mariçiq në takim me organizatat qytetare

Zëvendëskryeministri Mariçiq në takim me organizatat qytetare

Shkup, 1 prill 2024 (MIA) - Zëvendës kryetari i parë i Qeverisë për çështje evropiane, Bojan Mariçiq...

Mariçiq: Së shpejti fillon digjitalizimi i gjyqësorit

Mariçiq: Së shpejti fillon digjitalizimi i gjyqësorit

Shkup, 16 korrik 2021 (MIA) – Digjitalizimi është në fazën përfundimtare dhe së shpejti do të fillojnë...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR