• e shtunë, 15 qershor 2024
Pendarovski hoqi dorë nga pensioni shtetëror, do të ketë zyrë me tre të punësuar

Pendarovski hoqi dorë nga pensioni shtetëror, do të ketë zyrë me tre të punësuar

Shkup, 14 maj 2024 (MIA) - Ish presidenti Stevo Pendarovski hoqi dorë nga e drejta e shfrytëzimit të...

Siljanovska-Davkova e ka ndërmarrë funksionin e presidentit nga Stevo Pendarovski

Siljanovska-Davkova e ka ndërmarrë funksionin e presidentit nga Stevo Pendarovski

Shkup, 12 maj 2024 (MIA) - Gordana Siljanovska-Davkova e ka ndërma...

Pendarovski: Rezultatet janë të qarta, koncepti im për Maqedoni multietnike plotësisht e integruar në strukturat euroatlantike, për fat të keq nuk mori mbështetje

Pendarovski: Rezultatet janë të qarta, koncepti im për Maqedoni multietnike plotësisht e integruar në strukturat euroatlantike, për fat të keq nuk mor...

Shkup, 8 maj 2024 (MIA) - Rezultatet janë të qarta dhe nuk kam për qëll...

KSHZ zgjedhjet presidenciale: Gordana Siljanovska Davkova - 63,42%, Stevo Pendarovski - 30,07%

KSHZ zgjedhjet presidenciale: Gordana Siljanovska Davkova - 63,42%, Stevo Pendarovski - 30,07%

Shkup, 8 maj 2024 (MIA) - Rezultatet fillestare të raundit të dytë të sotëm të zgjedhjeve presidenci...

Rrethi i dytë i zgjedhjeve presidenciale

Rrethi i dytë i zgjedhjeve presidenciale

Shkup, 8 maj 2024 (MIA) - Në vend sot mbahet rrethi i dytë i zgjed...

Qytetarët para zgjedhjes së presidentit - Siljanovska Davkova lufton për mandat të parë, ndërsa Pendarovski për mandat të dytë

Qytetarët para zgjedhjes së presidentit - Siljanovska Davkova lufton për mandat të parë, ndërsa Pendarovski për mandat të dytë

Shkup, 6 maj 2024 (MIA) - Kandidatë për president të ri të shtetit në rrethin e dytë të zgjedhjeve p...

Pendarovski: Mendoni për të ardhmen e vendit në tërësi

Pendarovski: Mendoni për të ardhmen e vendit në tërësi

Shkup, 5 maj 2024 (MIA) - Kandidati për president i mbështetur nga koalicioni i udhëhequr nga LSDM,...

Pendarovski: Duke ndjekur shembullin e Krishtit të bashkohemi rreth vizionit të një shoqërie humane, të drejtë dhe prosperuese

Pendarovski: Duke ndjekur shembullin e Krishtit të bashkohemi rreth vizionit të një shoqërie humane, të drejtë dhe prosperuese

Shkup, 5 maj 2024 (MIA) - Presidenti Stevo Pendarovski me rastin e festës së Pashkëve ka dërguar uri...

Pendarovski: Të rinjtë e dinë se kam qenë dhe çdoherë do të jem aleat i tyre

Pendarovski: Të rinjtë e dinë se kam qenë dhe çdoherë do të jem aleat i tyre

Gostivar, 4 maj 2024 (MIA)- Kandidati për president Stevo Pendarovski sot në Gostivar ka realizuar t...

Pendarovski me rastin e Ditës Botërore të Lirisë së Mediave: Të ndërtojmë një atmosferë në të cilën punonjësit mediatik do të ndihen të sigurt dhe të mbrojtur

Pendarovski me rastin e Ditës Botërore të Lirisë së Mediave: Të ndërtojmë një atmosferë në të cilën punonjësit mediatik do të ndihen të sigurt dhe të...

Shkup, 3 maj 2024 (MIA) - Presidenti Stevo Pendarovski me rastin e 3 majit - Ditës botërore të Liris...

Pendarovski: Resursi njerëzor është më i vlefshmi për çdo shtet

Pendarovski: Resursi njerëzor është më i vlefshmi për çdo shtet

Shkup, 1 maj 2024 (MIA) - Njeriu është resursi më i vlefshëm për çdo shtet. Fakti se një pjesë...

Pendarovski: Numri një është garancë se shteti do të vazhdojë sipas kursit t[ë rregullt drejt BE-së

Pendarovski: Numri një është garancë se shteti do të vazhdojë sipas kursit t[ë rregullt drejt BE-së

Shkup, 30 prill 2024  Kandidati për president, Stevo Pendarovski sot ishte mes qytetarë...

Pendarovski në Mavrovë: Mickoski i lut partnerët e koalicionit për vota për Siljanovskën

Pendarovski në Mavrovë: Mickoski i lut partnerët e koalicionit për vota për Siljanovskën

Mavrovë, 29 prill 2024 (MIA) - Kandidati për president, i përkrahur nga LSDM-ja, Stevo Pendarovski n...

Kovaçevski fton për votim masiv më 8 maj, pret mbështetje për Pendarovskin nga të gjithë qytetarët pa dallim të përkatësisë

Kovaçevski fton për votim masiv më 8 maj, pret mbështetje për Pendarovskin nga të gjithë qytetarët pa dallim të përkatësisë

Shkup, 26 prill 2024 (MIA) - Kryetari i Lidhjes Socialdemokrate të Maqedonisë (LSDM), Dimitar Kovaçe...

KSHZ: Nga 89,98 për qind e votave të numëruara, Siljanovska Davkova 324.177, Pendarovski 161.393, Osmani 110.903 vota

KSHZ: Nga 89,98 për qind e votave të numëruara, Siljanovska Davkova 324.177, Pendarovski 161.393, Osmani 110.903 vota

Shkup, 24 prill 2024 (MIA) - Gordana Siljanovska Davkova e mbështetur nga VMRO-DPMNE dhe Stevo Penda...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR