• e mërkurë, 24 korrik 2024
Çmimet e shërbimeve hotelierike në muajin prill janë rritur për 2.5 për qind

Çmimet e shërbimeve hotelierike në muajin prill janë rritur për 2.5 për qind

Shkup, 7 maj 2024 (MIA) - Çmimet e shërbimeve hotelierike në prill në krahasm me marsin janë rritur...

Panel i ZZHTI-së: Fjalët boshe duhet të zëvendësohen me veprime sepse mbi 90 për qind e të rinjve që tashmë janë larguar nga vendi nuk duan të kthehen

Panel i ZZHTI-së: Fjalët boshe duhet të zëvendësohen me veprime sepse mbi 90 për qind e të rinjve që tashmë janë larguar nga vendi nuk duan të kthehen

Shkup, 2 prill 2024 (MIA) - Më shumë se dy të tretat e të rinjve në vend nuk kanë interes për t'iu bashkuar partive p...

Dita ndërkombëtare e grave - më pak gra funksionare drejtuese nga burra, vlerësim ndryshe i punës

Dita ndërkombëtare e grave - më pak gra funksionare drejtuese nga burra, vlerësim ndryshe i punës

Shkup, 8 mars 2024 (MIA) - Me një sërë ngjarjesh dedikuar luftës e...

Rajoni i Tetovës në vitin 2023 ka më pak shkurorëzime se në vitin 2022, por shumë më tepër në krahasim me vitin 2013

Rajoni i Tetovës në vitin 2023 ka më pak shkurorëzime se në vitin 2022, por shumë më tepër në krahasim me vitin 2013

Tetovë, 27 shkurt 2024 (MIA) - Në vitin e kaluar, 2023 ka pasur më pak shkurorëzime të martesav...

Inflacioni në janar është ulur në krahasim me dhjetorin

Inflacioni në janar është ulur në krahasim me dhjetorin

Shkup, 14 shkurt 2024 (MIA) - Inflacioni i matur përmes indeksit të kostos së jetesës në janar të vi...

Shpenzimet për  jetesë vitin e kaluar janë rritur për 9.4 për qind

Shpenzimet për jetesë vitin e kaluar janë rritur për 9.4 për qind

 Shkup, 9 janar 2024 (MIA) -  Shpenzimeve për jetesë vitin e kaluar krahasuar me vitin 202...

Zvogëlohen ditët me ajër të ndotur të vitit në Tetovë, por numri edhe më tej është mbi kufijtë e lejuar

Zvogëlohen ditët me ajër të ndotur të vitit në Tetovë, por numri edhe më tej është mbi kufijtë e lejuar

Tetovë, 9 janar 2024 (MIA) - Gjatë vitit 2023 ka pasur 89 ditë me ajër të ndotur, gjegjësisht tejkal...

Pendarovski: Demografia negative është kërcënimi më i madh për të ardhmen e vendit, korrupsioni është shtytësi më i madh i emigracionit

Pendarovski: Demografia negative është kërcënimi më i madh për të ardhmen e vendit, korrupsioni është shtytësi më i madh i emigracionit

Shkup, 15 dhjetor 2023 (MIA) - Kërcënimi më i madh për sigurinë kombëtare dhe të ardhmen e Maqedonis...

Bytyqi: Projeksionet për popullsinë mund të bëhen realitet dhe nuk duhet të heshtim

Bytyqi: Projeksionet për popullsinë mund të bëhen realitet dhe nuk duhet të heshtim

Shkup, 15 dhjetor 2023 (MIA) - Zëvendëskryeministri për Çështje ekonomike, Fatmir Bytyqi në promovim...

Në vendin tonë regjistrohen 800 raste me Kovid 19 në nivel mujor

Në vendin tonë regjistrohen 800 raste me Kovid 19 në nivel mujor

Shkup, 19 tetor 2023 (MIA) - Regjistrohen 800 raste me Kovid-19 në vend në nivel mujor, ndërsa është...

Spasovski: Në gjashtë muajt e parë të këtij viti janë parandaluar 5.018 tentativa për kalime ilegale

Spasovski: Në gjashtë muajt e parë të këtij viti janë parandaluar 5.018 tentativa për kalime ilegale

Shkup, 30 gusht 2023 (MIA) - Në luftën kundër migrimit ilegal - në gjysmën e parë të vitit 2023, kem...

Raporti i KE-së nga skriningu: Nivel i lartë i përputhshmërisë së statistikave  të Maqedonisë me legjislacionin evropian

Raporti i KE-së nga skriningu: Nivel i lartë i përputhshmërisë së statistikave të Maqedonisë me legjislacionin evropian

Shkup, 17 gusht 2023 (MIA) - Statistikat zyrtare të Republikës së Maqedonisë së Veriut kanë arritur...

Ulen shpenzimet e jetesës në mars në krahasim me shkurtin

Ulen shpenzimet e jetesës në mars në krahasim me shkurtin

Shkup, 7 prill 2023 (MIA) - Shpenzimet e jetesës dhe çmimet me pakicë në mars janë zvogëluar për 0,1...

KB: Qytetarët e Maqedonisë së Veriut mesatarisht jetojnë 75 vite

KB: Qytetarët e Maqedonisë së Veriut mesatarisht jetojnë 75 vite

Shkup, 17 mars 2023 (MIA) - Sipas...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR