• e shtunë, 15 qershor 2024
Jakimovski: Rezultatet janë larg pritjeve të mia

Jakimovski: Rezultatet janë larg pritjeve të mia

Shkup, 24 prill 2024 (MIA) - Kandidati për president nga koalicioni "Inkurajim për Maqedoninë" i udh...

Mbi 30 për qind e votuesve e kanë realizuar të drejtën e votimit në Dellçevë dhe Makedonska Kamenicë deri në ora 15

Mbi 30 për qind e votuesve e kanë realizuar të drejtën e votimit në Dellçevë dhe Makedonska Kamenicë deri në ora 15

Dellçevë, 24 prill 2024 (MIA) - Në Dellçevë dhe Makedonska Kamenicë deri në ora 15 në rrethin e...

"Vlen" i prezantoi bartësit e të gjashtë njësive zgjedhore, programin do ta promovojnë javën e ardhshme

Shkup, 18 prill 2024 (MIA) -  Koalicioni opozitar shqiptar "Vlen" sot në Shkup i prezantoi bart...

Taravari: Do ta ndalojmë bixhozin dhe kreditë e shpejta

Taravari: Do ta ndalojmë bixhozin dhe kreditë e shpejta

Shkup, 16 prill 2024 Kandidati presidencial për President Arben...

Të pamundurit dhe të sëmurët mund të paraqiten për votim në zgjedhjet presidenciale

Të pamundurit dhe të sëmurët mund të paraqiten për votim në zgjedhjet presidenciale

Shkup, 16 prill 2024 (MIA) - Personat e pamundur dhe të sëmurë deri në mesnatë mund të paraqite...

Taravari në takime me qytetarët në Çarshinë e Vjetër të Shkupit: Ndryshimet janë të dukshme dhe më nuk bëhet fjalë se kush do të jetë qeveria e ardhshme

Taravari në takime me qytetarët në Çarshinë e Vjetër të Shkupit: Ndryshimet janë të dukshme dhe më nuk bëhet fjalë se kush do të jetë qeveria e ardhsh...

Shkup, 12 prill 2024 (MIA) - Kandidati për president nga Koalicioni "Vlen", Arben Taravari, në kuadë...

Taravari pret të hyjë në raundin e dytë të zgjedhjeve presidenciale

Taravari pret të hyjë në raundin e dytë të zgjedhjeve presidenciale

Shkup, 11 prill 2024 (MIA) - Kandidati për president të shtetit i mbështetur nga koalicioni opozitar...

Përcaktohet pamja e fletëvotimit për zgjedhjet për president të shtetit dhe për deputetë

Përcaktohet pamja e fletëvotimit për zgjedhjet për president të shtetit dhe për deputetë

Shkup, 11 prill 2024 (MIA) - Komisioni Shtetëror Zgjedhor (KSHZ) sot pasdite e përcaktoi pamjen e fl...

Osmani në debat për Ditën Ndërkombëtare të Romëve: Qëllimi i

Osmani në debat për Ditën Ndërkombëtare të Romëve: Qëllimi i "Frontit Evropian" është ta shndërrojë Marrëveshjen Kornizë të Ohrit në një lëvizje polit...

Shkup, 8 prill 2024 (MIA) - Përkundër pushtetit të kufizuar, si president i ardhshëm do të bëhem aut...

Osmani: Ndryshime kushtetuese duhet të ketë këtë vit që të mundemi deri në vitin 2030 të bëhemi anëtare e BE-së

Osmani: Ndryshime kushtetuese duhet të ketë këtë vit që të mundemi deri në vitin 2030 të bëhemi anëtare e BE-së

Shkup, 8 prill 2024 (MIA) - Kandidati për president i mbështetur nga "Fronti Evropian", Bujar Osmani...

Fillon fushata “Rrethoni JO për dhunën ndaj grave në politikë”.

Fillon fushata “Rrethoni JO për dhunën ndaj grave në politikë”.

Shkup, 4 prill 2024 (MIA) - Nga sot Instituti Kombëtar Demokratik (NDI) fillon zyrtarisht fushatën p...

Taravari: Parakusht për fillim të negociatave për koalicionim është rruga evropiane e shtetit

Taravari: Parakusht për fillim të negociatave për koalicionim është rruga evropiane e shtetit

Shkup, 21 mars 2024 (MIA) - Kandidati presidencial nga Lidhja evro...

KSHZ-ja konfirmoi kandidaturat për president të shtetit

KSHZ-ja konfirmoi kandidaturat për president të shtetit

Shkup, 21 mars 2024 (MIA) - Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) sot në mbledhje njëzëri i konfir...

Deri në mesnatë vazhdon mbledhja e nënshkrimeve për kandidatët për president në zgjedhjet e ardhshme

Deri në mesnatë vazhdon mbledhja e nënshkrimeve për kandidatët për president në zgjedhjet e ardhshme

Shkup, 8 mars 2024 (MIA) - Mbledhja e nënshkrimeve nga qytetarët për ka...

BDI të shtunën mban konventën promovuese për kandidatin e tyre për president Bujar Osmani

BDI të shtunën mban konventën promovuese për kandidatin e tyre për president Bujar Osmani

Shkup, 5 mars 2024 (MIA) - Me moton “Koha për presidentin e parë shqiptar”, Bashkimi Demokratik për...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR