• e hënë, 22 korrik 2024
Siljanovska Davkova: Duhet të kemi patriotizëm kushtetues, t'i respektojmë dispozitat themelore të Kushtetutës

Siljanovska Davkova: Duhet të kemi patriotizëm kushtetues, t'i respektojmë dispozitat themelore të Kushtetutës

Gjevgjeli, 16 prill 2024 (MIA)  - Duhet të kemi patriotizëm kushtetues. Duhet t'i respektojmë d...

Pendarovski:  U qetësuam  dhe  ramë dakord me fqinjët, nuk duhet të lejojmë të kthehet pushteti paraprak

Pendarovski: U qetësuam dhe ramë dakord me fqinjët, nuk duhet të lejojmë të kthehet pushteti paraprak

Veles, 16 prill 2024 (MIA) -  Në sheshin S'rmaale në Veles, sonte ka mbajtur tubim kandidati pë...

Qeveria: Menjëherë pas zgjedhjeve të përgatiten zgjidhje ligjore për statusin e specializantëve e mjekësisë

Qeveria: Menjëherë pas zgjedhjeve të përgatiten zgjidhje ligjore për statusin e specializantëve e mjekësisë

Shkup, 16 prill 2024 (MIA) - Qeveria në seancën e 15-të e shqyrtoi Informacionin e Ministrisë së Shë...

Qeveria miratoi Draft Agjendën e Reformës 2024-2027 për Planin për rritje për vendet e Ballkanit Perëndimor

Qeveria miratoi Draft Agjendën e Reformës 2024-2027 për Planin për rritje për vendet e Ballkanit Perëndimor

Shkup, 16 prill 2024 (MIA) - Qeveria në seancën e sotme e shqyrtoi dhe e miratoi Informacionin nga S...

Qeveria ngarkoi Ministrinë e Punëve të Brendshme të dorëzojë informacion të plotë për rastin e gazetarit Furkan Saliu

Qeveria ngarkoi Ministrinë e Punëve të Brendshme të dorëzojë informacion të plotë për rastin e gazetarit Furkan Saliu

 Shkup, 16 prill 2024 (MIA)   - Qeveria në propozim të kryeministrit   Tala...

Osmani: Votimi në APKE është një moment historik në rrugën evropiane të Kosovës

Osmani: Votimi në APKE është një moment historik në rrugën evropiane të Kosovës

 Prishtinë, 16 prill 2024 (MIA)  - Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani  ka vlerësuar...

Për shkak të zgjedhjeve, 24 prilli dhe 8 maji do të jenë ditë jopune dhe nuk do të punohen

Për shkak të zgjedhjeve, 24 prilli dhe 8 maji do të jenë ditë jopune dhe nuk do të punohen

 Shkup, 16 prill 2024 (MIA)  -  Qeveria sot në kuadër të seancës së 16-të ka marrë ve...

Bajeri: Pritjet që qeveria e ardhshme t'i zbatojë ndryshimet kushtetuese deri në fund të këtij viti

Bajeri: Pritjet që qeveria e ardhshme t'i zbatojë ndryshimet kushtetuese deri në fund të këtij viti

Shkup, 16 prill 2024 (MIA) - Me siguri i di se VMRO-DPMNE-ja dëshiron ta ndryshojë Kushtetutën, por...

Arben Fetai: Bujar Osmani po përgatit largimin e tij nga politika, çdo votë për të është votë e djegur

Arben Fetai: Bujar Osmani po përgatit largimin e tij nga politika, çdo votë për të është votë e djegur

16 prill 2024  Bujar Osmani përmes Ministrisë së Jashtme ka keqpërdorur pozitën e minis...

Boreli: Të mos lejojmë

Boreli: Të mos lejojmë "të luhet shah" në Lindjen e Mesme, ta tërheqim rajonin nga skaji i humnerës

 Bruksel, 16 prill 2024 (MIA)  - Shefat e diplomacisë së BE-së ka marrë qëndrim të fortë m...

Mickoski nga Dojrani: Ka një zgjim dhe bashkim të madh të qytetarëve rreth idesë për ndryshime

Mickoski nga Dojrani: Ka një zgjim dhe bashkim të madh të qytetarëve rreth idesë për ndryshime

 Dojran, 16 prill 2024 (MIA)  - Ato këpucë të ciat i renditën para ndërtesës së Qeverisë s...

Erdogani: Netanjahu është përgjegjës i vetëm për tensionet në Lindjen e Mesme

Erdogani: Netanjahu është përgjegjës i vetëm për tensionet në Lindjen e Mesme

Ankara, 16 prill 2024 (MIA)  - Kryeministri izraelit Benjamin Netanjahu dhe qeveria e tij janë...

Çabi Alonso merr emrin një nga rrugët në Leverkuzen

Çabi Alonso merr emrin një nga rrugët në Leverkuzen

Leverkuzen, 16 prill 2024 (MIA) - Ekziston mundësia që në një të ardhme të afërt një nga rrugët e qy...

Greqia dhe Qiproja edhe këtë verë do të lidhen me anije, vitin e kaluar me traget kanë udhëtuar mbi 7.000 udhëtarë

Greqia dhe Qiproja edhe këtë verë do të lidhen me anije, vitin e kaluar me traget kanë udhëtuar mbi 7.000 udhëtarë

 Athinë, 16 prill 2024 (MIA) - Viti i tretë me radhë, gjatë periudhës së verës do të funksionoj...

Varheji: Komisioni evropian i ardhshëm do të jetë Komision për zgjerim, BE-ja së shpejti do të ketë anëtare të reja

Varheji: Komisioni evropian i ardhshëm do të jetë Komision për zgjerim, BE-ja së shpejti do të ketë anëtare të reja

Bruksel, 16 prill 2024 (MIA) - Zgjerimi i BE-së kontribuon për paqe afatgjate, stabilitet, sigu...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR