• e martë, 21 maj 2024
Dimitrievski: ZNAM do të jetë faktor politik për stabilitetin në vend

Dimitrievski: ZNAM do të jetë faktor politik për stabilitetin në vend

Shkup, 24 prill 2024 (MIA) - Kandidati për president i Lëvizjes ZNAM Maksim Dimitrievski sonte në ko...

Taravari: Dallimi nuk është i madh, ende nuk kemi vendosur se kë do të mbështesim në raundin e dytë

Taravari: Dallimi nuk është i madh, ende nuk kemi vendosur se kë do të mbështesim në raundin e dytë

Shkup, 24 prill 2024 (MIA) - Kandidati për president i opozitës së bashkuar shqiptare "VLEN", Arben...

Pendarovski: Rezultatet nuk janë si që prisnim, nuk dorëzohemi, nuk do të kërkoj marrëveshje për transferimin e votave të qytetarëve (PLT)

Pendarovski: Rezultatet nuk janë si që prisnim, nuk dorëzohemi, nuk do të kërkoj marrëveshje për transferimin e votave të qytetarëve (PLT)

Shkup, 24 prill 2024 (MIA) - Rezultatet nuk janë ato që prisnim, diferenca do të jetë rreth 130.000....

Siljanovska Davkova: Nuk kam fjalë që të shpreh mirënjohjen time, ky rezultat është frymëzues për mua

Siljanovska Davkova: Nuk kam fjalë që të shpreh mirënjohjen time, ky rezultat është frymëzues për mua

Shkup, 24 prill 2024 (MIA) - Nuk kam fjalë që mund të shpreh falënderimet e mia, ndonjëherë edhe tur...

KSHZ-ja pas mbi 80 % të votave të numëruara: Gordana Siljanovska Davkova - 39,82 %, Stevo Pendarovski - 19,42 %, Bujar Osmani - 14.28%

KSHZ-ja pas mbi 80 % të votave të numëruara: Gordana Siljanovska Davkova - 39,82 %, Stevo Pendarovski - 19,42 %, Bujar Osmani - 14.28%

Shkup, 24 prill 2024 (MIA) - Rezultatet e para që Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) i publikon...

Kasami: Fitues i këtyre zgjedhjeve është VLEN

Kasami: Fitues i këtyre zgjedhjeve është VLEN

Shkup, 24 prill 2024 (MIA) - Opozita e bashkuar shqiptare sonte në konferencë për media ka falënderu...

Bujar Osmani: Fitore e thellë e Fronit Evropian, ai bëhet një lokomotivë e madhe për të ardhmen evropiane për shtetin tonë

Bujar Osmani: Fitore e thellë e Fronit Evropian, ai bëhet një lokomotivë e madhe për të ardhmen evropiane për shtetin tonë

Tetovë, 23 prill 2024 (MIA) - Kandidati presidencial i Fronitit Evropia...

Grubi: Fitore spektakolare e Frontit evropian

Grubi: Fitore spektakolare e Frontit evropian

Shkup, 24 prill 2024 (MIA) - Mbështetësit e BDI-së sonte në sheshin "Skënderbeu" në Shkup kanë festu...

Festohet para selisë së VMRO-DPMNE-së

Festohet para selisë së VMRO-DPMNE-së

Shkuo, 24 prill 2024 (MIA) - Para selisë së VMRO-DPMNE-së janë mbledhur mbështetësit e kandidat...

Jakimovski: Rezultatet janë larg pritjeve të mia

Jakimovski: Rezultatet janë larg pritjeve të mia

Shkup, 24 prill 2024 (MIA) - Kandidati për president nga koalicioni "Inkurajim për Maqedoninë" i udh...

KSHZ pas mbi 70% të votave të numëruara: Gordana Siljanovska Davkova - 39,15%, Stevo Pendarovski - 19,19%

KSHZ pas mbi 70% të votave të numëruara: Gordana Siljanovska Davkova - 39,15%, Stevo Pendarovski - 19,19%

Shkup, 24 prill 2024 (MIA) - Rezultatet e para që Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) i publikon...

BDI-ja feston në sheshin

BDI-ja feston në sheshin "Skënderbeu" në Shkup

Shkup, 24 prill 2024 (MIA) - Ithtarët e BDI-së sonte në sheshin "Skënderbeu" në Shkup festojnë pas s...

MPB: Procesi zgjedhor kaloi në atmosferë të qetë, të sigurt dhe demokratike, pa pengesa dhe dhe incidente më të mëdha

MPB: Procesi zgjedhor kaloi në atmosferë të qetë, të sigurt dhe demokratike, pa pengesa dhe dhe incidente më të mëdha

Shkup, 24 prill 2024 (MIA) - Ministri i Punëve të Brendshme, Pançe Tosh...

KSHZ pas numërimit të më shumë se gjysmës së votave: Gordana Siljanovska Davkova - 36,99%, Stevo Pendarovski - 18,18%

KSHZ pas numërimit të më shumë se gjysmës së votave: Gordana Siljanovska Davkova - 36,99%, Stevo Pendarovski - 18,18%

Shkup, 24 prill 2024 (MIA) - Rezultatet e para që Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) i publikon...

Vankovska: Garën e shpallur paraprakisht të përfunduar e konsideroj të parakohshme

Vankovska: Garën e shpallur paraprakisht të përfunduar e konsideroj të parakohshme

Shkup, 24 prill 2024 (MIA) - Kandidatja për presidente e shtetit e propozuar nga E Majta, Biljana Va...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR