ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ

ВИДЕО

   5 октомври, 2022 14:32

   Одлуките што се носат во ЕУ за справување со енергетската криза го вклучуваат и Западен Балкан, вели евроамбасадорот Гир

   5 октомври, 2022 14:06

   Драган Бјелогрлиќ прогласен за почесен професор на Интернационалниот Универзитет Еуропа Прима – Скопје

   5 октомври, 2022 13:59

   Гир: Европската политичка заедница не е замена за процесот на проширување, туку форум за заедничко справување со предизвиците

   5 октомври, 2022 12:34

   Извршена прелиминарна распределба на социјални станови во Пробиштип

   5 октомври, 2022 12:30

   За фотоволтаици на земја да се внимава на имотно-правните односи и на урбанизацијата, порача Бочварски

   5 октомври, 2022 12:26

   Изјави на Гир и Јанчев (во живо)

   5 октомври, 2022 12:15

   Се подготвува тендер за вториот дел од автопатот Скопје – Блаце, ќе се обновува постојниот пат

   5 октомври, 2022 11:47

   Започнува 10. издание на Филмскиот фестивал за млади „Џифони Македонија”

   5 октомври, 2022 11:38

   До Владата ќе биде доставена првично скенираната документација за филмски студија во Скопје

   5 октомври, 2022 10:25

   Изјава на министерот Бочварски (во живо)

   Влада на РСМ
   Собрание на РСМ
   Претседател на РСМ
   Министерство за инф. опш. и адм.
   In addition to introducing live roulette, Playtech has made a variety of table games. From the classics to the experimental, this software company has made it possible to play multiple games in one session. The company also offers different VIP rooms with different table limits. Another exciting feature of Playtech live casinos is its Hi-Lo card game. The multi-game feature allows players to view two roulette tables simultaneously and play as many as three games at one time.
   Back to top button
   Close
   Close