• вторник, 23 јули 2024
Стара експлозивна направа пронајдена во двор во делчевското село Вирче

Стара експлозивна направа пронајдена во двор во делчевското село Вирче

Делчево, 18 мај 2024 (МИА) - Во делчевското село Вирче пронајдена е стара неексплодирана граната. Сл...

„Паркови и зеленило“: Немаме склучено договор со Владата за одржување на дворот на владиниот објект

„Паркови и зеленило“: Немаме склучено договор со Владата за одржување на дворот на владиниот објект

Скопје, 13 мај 2024 Во врска со прашањето дали ЈП Паркови и зеленило има склучено договор со...

Еко активисти го чистеа дворот на гостиварската болница

Еко активисти го чистеа дворот на гостиварската болница

Гостивар, 13 април 2024 (МИА) – Волонтери од Асоцијацијата за демократс...

При ископ на земја во двор во Гостивар најдени две артилериски гранати

При ископ на земја во двор во Гостивар најдени две артилериски гранати

Гостивар, 15 февруари 2023 (МИА) - Пронајдени се две гранити при ископ на земја во двор во Гостивар....

Ќе се избира најубаво уреден двор во Делчево

Ќе се избира најубаво уреден двор во Делчево

Делчево, 18 мај 2022 (МИА) - Во рамките на кампањата „Заедно до поубаво Делчево“ и согласно со Програма...

Исчистен дворот на „Беличка палата“ во кичевското село Белица 

Исчистен дворот на „Беличка палата“ во кичевското село Белица 

Кичево, 12 април 2022 (МИА) - Дворот на поранешното основно училиште во село Белица е исчистен од целио...

Дворот на Кнежинскиот манастир со нов променет изглед

Дворот на Кнежинскиот манастир со нов променет изглед

Кичево, 17 ноември 2021 (МИА) - По повеќедневна доброволна работна акција, дворот на манастирот „Свети...

Засадени 200 садници во дворот на ООУ „Љубен Лапе“, во општина Аеродром

Засадени 200 садници во дворот на ООУ „Љубен Лапе“, во општина Аеродром

Скопје, 25 мај 2021 (МИА) - Нови 200 садници денеска беа засадени во дворот на ООУ „Љубен Лапе“ во Општ...

Катче за дневен одмор од дрвени палети во детска градинка во Кичево

Катче за дневен одмор од дрвени палети во детска градинка во Кичево

Кичево, 17 мај 2021 (МИА) - Инвентивноста на вработените и директорот од д...

Во тек e конкурсот за избор на најубаво уреден двор во Делчево

Во тек e конкурсот за избор на најубаво уреден двор во Делчево

Делчево, 17 мај 2021 (МИА) - В

Смарагди и каталпи засадени во дворот на училиштето „К.Ј.Питу“ во Кичево

Смарагди и каталпи засадени во дворот на училиштето „К.Ј.Питу“ во Кичево

Кичево, 4 мај 2021 (МИА) - По изградба на новата ограда во...

Image

Остани поврзан