• вторник, 18 јуни 2024
Почеток на градежните активности за реконструкција на фекална канализациска мрежа на улица „Виничка“

Почеток на градежните активности за реконструкција на фекална канализациска мрежа на улица „Виничка“

Скопје, 7 јуни 2024 (МИА) - Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска со претставници од ско...

Завршна изложба на средношколските годишни проекти

Завршна изложба на средношколските годишни проекти

Скопје, 23 април 2024 Во организација на Градот Скопје и средното училиште на Град Скопје „...

Арсовска: Нема да поминат заканите за тужба, да се одговори кога е осигуран објектот на Универзална сала (ДПЛ)

Арсовска: Нема да поминат заканите за тужба, да се одговори кога е осигуран објектот на Универзална сала (ДПЛ)

Скопје, 17 април 2024 (МИА) - Градоначалничката на Град Скопје Данела Арсовска денеска на прес-конфе...

Арсовска: Нема да поминат заканите за тужба, да се одговори кога е осигуран објектот на Универзална сала

Арсовска: Нема да поминат заканите за тужба, да се одговори кога е осигуран објектот на Универзална сала

Скопје, 17 април 2024 (МИА) - Градоначалничката на Град Скопје Данела Арсовска денеска на прес-конфе...

Костадиновска Стојчевска ги отфрли обвинувањата од градоначалничката Арсовска и најави тужба

Костадиновска Стојчевска ги отфрли обвинувањата од градоначалничката Арсовска и најави тужба

Скопје, 17 април 2024 (МИА) - Министерката за култура Бисера Костадиновска-Стојчевска ги отфрли вчер...

Арсовска: Врз основа на кој проект е продолжена реконструкцијата на Универзална сала и зошто пожарот не е навреме пријавен

Арсовска: Врз основа на кој проект е продолжена реконструкцијата на Универзална сала и зошто пожарот не е навреме пријавен

Скопје, 16 април 2024 (МИА) – Град Скопје како сопственик на објектот на Универзална сала не бил инф...

Арсовска на Конгрес на локални и регионални власти на Советот на Европа во Стразбур

Арсовска на Конгрес на локални и регионални власти на Советот на Европа во Стразбур

27 март 2024 Почитувани,

Арсовска на увид на новопроектирани улици во местото Криви Дол во општина Карпош

Арсовска на увид на новопроектирани улици во местото Криви Дол во општина Карпош

Скопје, 25 март 2024 Градоначалничката на Град Скопје Данела Арсовска заедно со екипи од Сек...

Стоилковски: Арсовска блокираше градба на две градинки, две училишта и спортска сала поради тоа што се градат од градоначалници на ВМРО-ДПМНЕ

Стоилковски: Арсовска блокираше градба на две градинки, две училишта и спортска сала поради тоа што се градат од градоначалници на ВМРО-ДПМНЕ

Скопје, 23 март 2024 Омилениот приврзок на СДС и ДУИ Данела Арсовска донесе скандалозна одлу...

Арсовска  на увид во градежните работи за водоводна мрежа во Чучер Сандево

Арсовска на увид во градежните работи за водоводна мрежа во Чучер Сандево

19 март 2024  Градоначалничката на Град Скопје Данела Арсовска со екипи од скопските ја...

ВМРО-ДПМНЕ: Koалицијата на Данела Арсовска, Александар Трајановски и Ирина Витина беа против градбите на градинки и спортско игралиште

ВМРО-ДПМНЕ: Koалицијата на Данела Арсовска, Александар Трајановски и Ирина Витина беа против градбите на градинки и спортско игралиште

Скопје, 14 март 2024  Денес коалицијата на Данела Арсовска, Александар Трајановски и Ир...

Градоначалничката Арсовска изврши увид на ставањето во употреба на биокомпостара за органиски отпад

Градоначалничката Арсовска изврши увид на ставањето во употреба на биокомпостара за органиски отпад

Скопје, 12 март 2024 (МИА) - Градоначалничката на Град Скопје Данела Арсовска заедно со екипи од ско...

Градоначалничката Арсовска го посети СГГУГС „Здравко Цветковски“

Градоначалничката Арсовска го посети СГГУГС „Здравко Цветковски“

9 март 2024  Почитувани,...

Арсовска изврши увид во реконструкција на водоводна мрежа во општина Гази Баба

Арсовска изврши увид во реконструкција на водоводна мрежа во општина Гази Баба

9 март 2024  Почитувани,

Арсовска на увид во градежни активности за реконструкција на водоводната мрежа во Љубанци

Арсовска на увид во градежни активности за реконструкција на водоводната мрежа во Љубанци

Скопје, 5 март 2024 (МИА) - Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска, заедно со екипи од ЈП...

Image

Остани поврзан