• вторник, 18 јуни 2024
Ковачевски: Манифестот на СДММ е креација на младите кои сакааат да ја креираат иднината во европска држава

Ковачевски: Манифестот на СДММ е креација на младите кои сакааат да ја креираат иднината во европска држава

Скопје, 15 април 2024 Ние денес се бориме за младите да имаат подобро утре, подобри услови з...

Михаиловски: Со мерката „Младински додаток“ обезбедивме дополнителен приход од 3.000 денари за младите до 23 години

Михаиловски: Со мерката „Младински додаток“ обезбедивме дополнителен приход од 3.000 денари за младите до 23 години

Скопје, 24 февруари 2024 Растот на платите кои СДСМ ги обезбедува во континуитет се значајни...

Петковски: „Охридски комуналец“ набавил препарат на база на алги вреден 24.000 евра од фирма донатор на ВМРО-ДПМНЕ

Петковски: „Охридски комуналец“ набавил препарат на база на алги вреден 24.000 евра од фирма донатор на ВМРО-ДПМНЕ

Скопје, 21 јануари 2024 Се редат нови скандали поврзани со градоначалниците на ДПМНЕ и спорн...

Дваесет и шест единици крв обезбедени во крводарителска акција во Кавадарци

Дваесет и шест единици крв обезбедени во крводарителска акција во Кавадарци

Кавадарци, 9 ноември 2023 (МИА) – Дваесет и шест единици крв се обезбедени во денешната крводарителс...

Јанакиевска: Успешно реализирани младински политики на СДММ, за подобар живот на младите

Јанакиевска: Успешно реализирани младински политики на СДММ, за подобар живот на младите

Скопје, 12 август 2023 Од името на СДММ, на сите млади им го честитам 12 август - Меѓународн...

Ковачевски: Сега треба да се донесе одлуката да продолжиме по европскиот пат

Ковачевски: Сега треба да се донесе одлуката да продолжиме по европскиот пат

Скопје, 8 јули 2023 (МИА) - Сега треба да се донесе одлуката да продолжиме по европскиот пат и заедн...

Зечевиќ: Членството во ЕУ е клуч за подобра иднина, отвора врата на безброј можности за младите

Зечевиќ: Членството во ЕУ е клуч за подобра иднина, отвора врата на безброј можности за младите

Скопје, 7 јули 2023 (МИА) - Членството во ЕУ е клуч за подобра иднина и отвора врата на безброј можн...

Трибина на СДММ „Младина, иднина, Европа“

Трибина на СДММ „Младина, иднина, Европа“

Скопје, 21 јуни 2023 (МИА) - Не смееме да дозволиме нова изолација, нов...

Фестивал за домување во Скопје

Фестивал за домување во Скопје

Скопје, 27 мај 2023 (МИА) - Организацијата за домување и станари (ОДС), Фондација „Фридрих Еберт“ (Ф...

Хуманитарен турнир на СДММ „Млади и солидарни

Хуманитарен турнир на СДММ „Млади и солидарни ", се собираат средства за младите и децата со попреченост

Скопје, 22 октомври 2022 Социјалдемократската младина на Македонија денеска оддржа регионален натпрева...

Хуманитарен турнир за поддршка на млади и деца со попреченост во Охрид во организација на СДММ

Хуманитарен турнир за поддршка на млади и деца со попреченост во Охрид во организација на СДММ

Скопје, 8 октомври 2022 Денеска во салата Билјанини извори во Охрид  се одржа третиот регионален натпр...

Михаилоски : СДСМ ги слуша потребите и барањата на младите од Тетово

Михаилоски : СДСМ ги слуша потребите и барањата на младите од Тетово

Тетово, 10 август 2022 (МИА) - Претседателот на Социјалде...

Лукаревска на Летен камп на СДММ: „Акција сега“ е „Акција секогаш“ затоа што секогаш треба да сте гласни и активни

Лукаревска на Летен камп на СДММ: „Акција сега“ е „Акција секогаш“ затоа што секогаш треба да сте гласни и активни

Скопје, 10 јули 2022 Заменик претседателката на СДСМ, Сања Лукаревска во своето обраќ...

Костадинов на Летен камп на СДММ: Ослободете се од стегите и борете се за своето место во општеството

Костадинов на Летен камп на СДММ: Ослободете се од стегите и борете се за своето место во општеството

Скопје, 8 јули 2022 Младите се силата на заедницата и енергенсот кој поттикнува напредок. Тие вклучува...

Зечевиќ на 15. летен камп на СДММ: Принципите на државотворност и нацинанална гордост се одлика на македонските социјалдемократи

Зечевиќ на 15. летен камп на СДММ: Принципите на државотворност и нацинанална гордост се одлика на македонските социјалдемократи

Скопје, 8 јули 2022

Image

Остани поврзан