• среда, 29 мај 2024

Харис Сулејман

Последно најавување: Monday, 15 January 2024, 02:22 pm

Панел за предлог измените на Законот за игри на среќа: Предлогот на Владата не ги заштитува граѓаните но може да се смета како прв чекор кон тоа

Панел за предлог измените на Законот за игри на среќа: Предлогот на Владата не ги заштитува граѓанит...

Скопје, 15 јануари 2024 (МИА) - Институтот за демократија и економска анализа (ИДЕА) денеска одржа панел диску...

Презентација на истражување за индустријата на игри на среќа и дебата за законските измени

Презентација на истражување за индустријата на игри на среќа и дебата за законските измени

Скопје, 15 јануари 2024 (МИА) - Институтот за демократија и економска анализа (ИДЕА) денеска ќе одржи панел ди...

Стојаноски: Систем од компании подолг период црпеле пари по основ на поврат на ДДВ со фиктивни фактури

Стојаноски: Систем од компании подолг период црпеле пари по основ на поврат на ДДВ со фиктивни факту...

Скопје, 14 јануари 2024 Систем од компании подолг период црпеле пари по основ на поврат на ДДВ со фикт...

Едно лице тешко повредено во сообраќајна несреќа кај ГП „Деве Баир“

Едно лице тешко повредено во сообраќајна несреќа кај ГП „Деве Баир“

Скопје, 14 јануари 2023 (МИА) - На магистралниот пат Граничен премин „Деве Баир“ вчера попладне се случила соо...

МВР Билтен

МВР Билтен

Скопје, 14 јануари 2023 (МИА) - На 13.01.2024 во 21.40 часот во Скопје на подрачје на Бит Пазар, полиц...

Здружението „Василичарите од Боемска“ со хуманитарно дружење по повод празникот Василица

Здружението „Василичарите од Боемска“ со хуманитарно дружење по повод празникот Василица

Скопје, 14 јануари 2023 (МИА) - Здружението на граѓани за негување на традицијата и хуманитарни вредности „Вас...

Мицкоски: Очекуваме Гир и неговиот колега во Софија да разговараат со бугарската Влада и да го отворат патот на македонските граѓани кон ЕУ

Мицкоски: Очекуваме Гир и неговиот колега во Софија да разговараат со бугарската Влада и да го отвор...

Вевчани, 13 јануари 2023 (МИА) - Ние стоиме со амбасадорот Гир кон европската иднина и очекувам да го повика с...

Спасовски: Силно ќе се борам за проевропскиот концепт

Спасовски: Силно ќе се борам за проевропскиот концепт

Скопје, 13 јануари 2023 (МИА) - Постапките течат, за тие постапки ќе се разговара во органите на партијата, на...

Варадкар за судењето на Израел во МСП: Ирска уште од самиот почеток притиска за прекин на огнот

Варадкар за судењето на Израел во МСП: Ирска уште од самиот почеток притиска за прекин на огнот

Скопје, 12 јануари 2024 (МИА) - Ирскиот премиер Лео Варадкар, на денешната прес-конференција во Скопје, и...

Армијата ќе добие девет милиони евра во опрема од Европскиот мировен фонд

Армијата ќе добие девет милиони евра во опрема од Европскиот мировен фонд

Скопје, 10 јануари, 2024 (МИА) - Министерката за одбрана, Славјанка Петровска и д...

Синдикатот на полицијата бара зголемување на платата за 15 проценти

Синдикатот на полицијата бара зголемување на платата за 15 проценти

Скопје, 9 јануари 2024 (МИА) - Синдикатот на полиција бара зголемување на платите за 15 проценти почнувајќи од...

Image