• e enjte, 25 korrik 2024
Gjykata Administrative e refuzoi si të pabazë padinë e Frontit Evropian për vendimin e KSHZ-së për rivotimin në Zhelinë

Gjykata Administrative e refuzoi si të pabazë padinë e Frontit Evropian për vendimin e KSHZ-së për rivotimin në Zhelinë

Shkup, 30 maj 2024 (MIA) - Gjykata administrative në debatin publik të mbajtur mbrëmë e refuzoi si t...

KSHZ: Deri në orën 18:30 jehona 55,1 për qind

KSHZ: Deri në orën 18:30 jehona 55,1 për qind

Shkup, 22 maj 2024 (MIA) - Nga gjithsej 4.514 votues të regjistruar në shtatë vendvotimet në të cila...

KSHZ: Deri në orën 17 jehona 45,88 për qind

KSHZ: Deri në orën 17 jehona 45,88 për qind

Shkup, 22 maj 2024 (MIA) - Deri në orën 17, nga gjithsej 4.514 votues të regjistruar në shtatë vendv...

KSHZ: Dalja deri ora 15 është 25,48 për qind

KSHZ: Dalja deri ora 15 është 25,48 për qind

Shkup, 22 maj 2024 (MIA) - Dalja në shtatë vendvotimet, ku sot rivotohet për zgjedhjet parlamentare...

KSHZ: Jehona deri në orën 13 është 25,48 për qind, më e madhe në krahasim me 8 maj

KSHZ: Jehona deri në orën 13 është 25,48 për qind, më e madhe në krahasim me 8 maj

Shkup, 22 maj 2024 (MIA) - Jehona në shtatë vendvotimet ku sot rivotohet për zgjedhjet parlamentare...

Në vendvotimin 1844 në Strugë deri ora 13 kanë votuar 30 pë qind nga votuesit e regjistruar

Në vendvotimin 1844 në Strugë deri ora 13 kanë votuar 30 pë qind nga votuesit e regjistruar

Strugë, 22 maj 2024 (MIA) - Pothuaj 30 për qind ka dalje deri ora 13 në vendvotimin 1844 në Strugë n...

Rivotohet në shtatë vendvotime, votimi ka filluar me kohë dhe zhvillohet pa probleme

Rivotohet në shtatë vendvotime, votimi ka filluar me kohë dhe zhvillohet pa probleme

Shkup, 22 maj 2024 (MIA) - Shtatë vendvotimet në vend ku sot rivotohet për zgjedhjet parlamentare 20...

Rivotohet në fshatin Llërcë, Komuna e Zhelinës, procesi po zhvillohet pa probleme

Rivotohet në fshatin Llërcë, Komuna e Zhelinës, procesi po zhvillohet pa probleme

 Tetovë, 22 maj 2024 (MIA) - Në vendvotimin numër 2101 në fshatin Llarcë, në K...

Rivotim në shtatë vendvotime për Zgjedhjet parlamentare 2024

Rivotim në shtatë vendvotime për Zgjedhjet parlamentare 2024

Shkup, 22 maj 2024 (MIA) - Në shtatë vendvotime në njësitë zgjedhore 5 dhe 6 sot do të ketë rivotim...

KSHZ: Rivotimi i të sëmurëve, personave të pafuqishëm dhe në burgje u zhvillua pa parregullsi të raportuara

KSHZ: Rivotimi i të sëmurëve, personave të pafuqishëm dhe në burgje u zhvillua pa parregullsi të raportuara

Shkup, 21 maj 2024 (MIA) - Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) njoftoi se rivotimi i personave t...

Votojnë të sëmurët, personat të pafuqishëm dhe të burgosur para rivotimit të nesërm për zgjedhjet parlamentare në shtatë vendvotime

Votojnë të sëmurët, personat të pafuqishëm dhe të burgosur para rivotimit të nesërm për zgjedhjet parlamentare në shtatë vendvotime

Shkup, 21 maj 2024 (MIA) - Në shtatë vendvotime në njësitë zgjedhore 5 dhe 6, persona të sëmurë dhe...

Rivotim në shtatë vendvotime për zgjedhjet parlamentare më 22 maj, BDI konsideron se po bëhet inxhiniering zgjedhor

Rivotim në shtatë vendvotime për zgjedhjet parlamentare më 22 maj, BDI konsideron se po bëhet inxhiniering zgjedhor

Shkup, 18 maj 2024 (MIA) - Rivotimi në shtatë vendvotime në njësitë e pestë dhe të gjashtë zgje...

Qëndrimin për rivotim në disa vendvotime BDI do ta formojë me partnerët e koalicionit nga Fronti evropian

Qëndrimin për rivotim në disa vendvotime BDI do ta formojë me partnerët e koalicionit nga Fronti evropian

Tetovë, 18 maj 2024 (MIA) - Pas orës 3 përfundoi takimi i kryesisë së Bashkimit Demokratik për...

Fronti evropian do t’i ankimojë vendimet e KSHZ-së për rivotim në NJZ5 dhe NJZ6 dhe do të iniciojë kallëzime për anëtarët

Fronti evropian do t’i ankimojë vendimet e KSHZ-së për rivotim në NJZ5 dhe NJZ6 dhe do të iniciojë kallëzime për anëtarët

Shkup, 15 maj 2024 (MIA) - Fronti Evropian do ta ankimojë vendimin e Komisionit Shtetëror të Zgjedhj...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR