• e enjte, 25 korrik 2024
Në Shkup do të hapet Qendra e parë për mbështetje dhe këshillim të burrave

Në Shkup do të hapet Qendra e parë për mbështetje dhe këshillim të burrave

Shkup, 14 maj 2024 (MIA) - HERA - Asocicioni për edukim shëndetëso...

Pendarovski nga Qendra: E vetmja mënyrë që Siljanovska - Davkova të fitojë një duel është të paraqitet vetëm

Pendarovski nga Qendra: E vetmja mënyrë që Siljanovska - Davkova të fitojë një duel është të paraqitet vetëm

 Shkup, 2 maj 2024 (MIA)  - E vetmja mënyrë që Siljanovska të fitojë në duel është të para...

Kovaçevski: LSDM është e vetmja forcë politike që mund ta anëtarësojë Maqedoninë në BE

Kovaçevski: LSDM është e vetmja forcë politike që mund ta anëtarësojë Maqedoninë në BE

Shkup, 26 prill 2024 (MIA) - LSDM është e vetmja forcë politike që ka fuqi, njohuri, këmbëngulje dhe...

Vankovska e prezantoi programin zgjedhor para qytetarëve të komunave të Shkupit Qendër dhe Kisella Vodë

Vankovska e prezantoi programin zgjedhor para qytetarëve të komunave të Shkupit Qendër dhe Kisella Vodë

Shkup, 15 prill 2024 (MIA) - E morëm njoftimin nga Qeveria për ditën e votimit, e cila është di...

Mariçiq: T'i mbajmë të rinjtë në shtëpi me njohuri të përfituara nga institucionet arsimore evropiane

Mariçiq: T'i mbajmë të rinjtë në shtëpi me njohuri të përfituara nga institucionet arsimore evropiane

Shkup, 11 prill 2024 (MIA) - Zëvendëskryeministri i parë për çështje evropiane, Bojan Mariçiq d...

Pa ujë një pjesë e komunave Sopishtë, Karposh, Saraj dhe Qendër

Pa ujë një pjesë e komunave Sopishtë, Karposh, Saraj dhe Qendër

Shkup, 20 mars 2024 (MIA) - Pa ujë sot do të mbeten një pjesë e shfrytëzuesve në komunat Sopish...

Pa rrymë nesër pjesë të Gjorçe Petrovit dhe Qendrës

Pa rrymë nesër pjesë të Gjorçe Petrovit dhe Qendrës

Shkup, 17 mars 2024 (MIA) - Pa rrymë nesër do të jenë disa pjesë të komunave Gjorçe Petrov dhe...

Ministrja Petrovska do ta vizitojë Qendrën për trajnime në ujë në Ohër

Ministrja Petrovska do ta vizitojë Qendrën për trajnime në ujë në Ohër

Shkup, 9 mars 2024 (MIA) - Ministrja e Mbrojtjes, Sllavjanka Petrovska,...

Një pjesë e komunës Qendër pa ujë

Një pjesë e komunës Qendër pa ujë

Shkup, 5 mars 2024 (MIA) - Pa ujë sot në ora 9:15 janë pjesë e shf...

Regjim i përkohshëm i komunikacionit nesër në rrugën “Orce Nikollov” në Debar Maalo

Regjim i përkohshëm i komunikacionit nesër në rrugën “Orce Nikollov” në Debar Maalo

Shkup, 1 mars 2024 (MIA) - Gjatë ditës së nesërme do të bëhet rregullim...

Një pjesë e qendrës së Shkupit sot pa ujë

Një pjesë e qendrës së Shkupit sot pa ujë

Shkup, 18 shkurt 2024 (MIA) - Për shkak të defektit të një gypi lidhës me diametër prej 80 milimetra...

Nesër pa rrymë disa pjesë të Qendrës dhe Gjorçe Petrovit

Nesër pa rrymë disa pjesë të Qendrës dhe Gjorçe Petrovit

Shkup, 8 shkurt 2024 (MIA) - Nesër pa furnizim me energji elektrike do të jenë disa pjesë prej konsu...

Qendër e re diagnostike në Klinikën Universitare për Pulmologji dhe Alergologji

Qendër e re diagnostike në Klinikën Universitare për Pulmologji dhe Alergologji

Shkup, 22 janar 2024 (MIA) - - Është hapur qendra e re diagnostike e Klinikës Universitare për...

Një pjesë e Komunës Qendër pa energji elektrike

Një pjesë e Komunës Qendër pa energji elektrike

 Shkup, 4 janar 2024 (MIA)  - Pa energji elektrike nga ora 8.30 deri në orën 10.30 do të j...

Një pjesë e komunës Qendër pa ujë

Një pjesë e komunës Qendër pa ujë

Shkup, 26 nëntor 2023 (MIA) - Pa ujë sot nga ora 9 do të jenë një pjesë e shfrytëzuesve që gjenden n...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR