• e hënë, 17 qershor 2024
Petrovska: Kur flasim për integrimin evropian, duhet të flasim për partitë politike në aspektin e ideologjisë së tyre dhe çfarë duan të arrijnë

Petrovska: Kur flasim për integrimin evropian, duhet të flasim për partitë politike në aspektin e ideologjisë së tyre dhe çfarë duan të arrijnë

Shkup, 8 shkurt 2024 (MIA) - Opozita shqiptare duhet të merret me çështje që janë në interes të shte...

Selmani: Aleanca për Shqiptarët është humbësi më i madh në ndarjen partiake

Selmani: Aleanca për Shqiptarët është humbësi më i madh në ndarjen partiake

Shkup, 8 shkurt 2024 (MIA) - Gjendjet në Aleancën për Shqiptarët nuk janë befasi për ish ministrin I...

Petrovska: Në Kuvend është bllokuar ligji që sjell shumë lehtësime për funksionimin e Ministrisë së Mbrojtjes

Petrovska: Në Kuvend është bllokuar ligji që sjell shumë lehtësime për funksionimin e Ministrisë së Mbrojtjes

Shkup, 8 shkurt 2024 (MIA) - Një projekt madhor serioz i Ministrisë së Mbrojtjes që sjell përfitime...

Si-En-En: Gjykata Supreme do të lejojë që Trampi të jetë në fletëvotim

Si-En-En: Gjykata Supreme do të lejojë që Trampi të jetë në fletëvotim

Uashington, 8 shkurt 2024 (MIA) - Derek Muler, një ekspert i ligjit zgjedhor në Fakultetin Juridik N...

Për herë të parë tejkalohet kufiri i ngrohjes prej 1,5 gradë për një vit

Për herë të parë tejkalohet kufiri i ngrohjes prej 1,5 gradë për një vit

Londër, 8 shkurt 2024 (MIA) - Ngrohja globale për herë të parë tejkaloi 1,5 gradë Celsius për një vi...

Anketë: Korrupsioni, të ardhurat e ulëta dhe krimi janë tre problemet më të mëdha për qytetarët

Anketë: Korrupsioni, të ardhurat e ulëta dhe krimi janë tre problemet më të mëdha për qytetarët

Shkup, 8 shkurt 2024 (MIA) - Korrupsioni, të ardhurat e ulëta dhe krimi janë tre problemet më të mëd...

DPHM: Janari muaj  i ngrohtë dhe i thatë mesatarisht

DPHM: Janari muaj i ngrohtë dhe i thatë mesatarisht

Shkup, 8 shkurt 2024 (MIA) - Janari 2024 karakterizohet si muaj i ngrohtë deri në mesatar dhe mesata...

Sipas ministrit Aliu Aleanca për Shqiptarët është e vetme

Sipas ministrit Aliu Aleanca për Shqiptarët është e vetme

Kumanovë, 8 shkurt 2024 (MIA) - Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës nga Aleanca për S...

Takim Toshkovski - Gir: Bashkëpunimi i delegacionit të BE-së dhe MPB-së do të vazhdojë me intensitet të pazvogëluar

Takim Toshkovski - Gir: Bashkëpunimi i delegacionit të BE-së dhe MPB-së do të vazhdojë me intensitet të pazvogëluar

Shkup, 8 shkurt 2024 (MIA) - Bashkëpunimi mes Delegacionit të BE-së në shtet dhe MPB-së do të v...

Më shumë se 300 roje kufitare të Mjanmarit kanë dezertuar në Bangladesh

Më shumë se 300 roje kufitare të Mjanmarit kanë dezertuar në Bangladesh

Nju-Delhi, 8 shkurt 2024 (MIA) - Më shumë se 340 anëtarë të policisë kufitare të Mjanmarit kanë deze...

Vendet e BE-së kanë miratuar një mision ushtarak për mbrojtjen e anijeve në Detin e Kuq

Vendet e BE-së kanë miratuar një mision ushtarak për mbrojtjen e anijeve në Detin e Kuq

Bruksel, 8 shkurt 2024 (MIA) - Të gjitha 27-të vendet anëtare të BE-së i kanë miratuar planet për të...

Eurostat: 4.3 milionë njerëz kanë kuar nga lufta në Ukrainë në BE

Eurostat: 4.3 milionë njerëz kanë kuar nga lufta në Ukrainë në BE

Luksemburg, 8 shkurt (MIA) - Më shumë se 4 milionë njerëz të cilët kanë ikur nga invazioni rus ndaj...

Oleksandër Sirski   komandant i ri suprem i armatës ukrainase

Oleksandër Sirski komandant i ri suprem i armatës ukrainase

 Kiev, 8 shkurt 2024 (MIA) - Presidenti ukrainas Volodimir Zelenski sot ka emëruar  Oleksa...

Kuvendi debatoi për zgjedhjen e prokurorit shtetëror publik, vazhdimi i debatit do të caktohet plotësisht

Kuvendi debatoi për zgjedhjen e prokurorit shtetëror publik, vazhdimi i debatit do të caktohet plotësisht

Shkup, 8 shkurt 2024 (MIA) - Kuvendi në kuadër të pjesës së pasdites të punës së sotme pas rend...

Të paktën 12 të vdekur në dhunën në ditën e zgjedhjeve në Pakistan

Të paktën 12 të vdekur në dhunën në ditën e zgjedhjeve në Pakistan

Islamabad, 8 shkurt 2024 (MIA) - Të paktën 12 persona, kryesisht personel sigurie, janë vrarë në sul...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR