• вторник, 25 јуни 2024
Во Охрид денеска ќе гласаат 239, а во Дебрца 34 стари и изнемоштени лица

Во Охрид денеска ќе гласаат 239, а во Дебрца 34 стари и изнемоштени лица

Охрид, 7 мај 2024 (МИА) – На ден пред Парламентарните и вториот круг од Претседателките избори, дене...

Во Прилеп гласаат болните и изнемоштени лица, штитеници во Домот за стари и затвореници во КПД

Во Прилеп гласаат болните и изнемоштени лица, штитеници во Домот за стари и затвореници во КПД

Прилеп, 7 мај 2024 (МИА) - Своето право на глас денеска во Пилеп го остваруваат 455 болни и изнемошт...

Утре гласаат 11.123 болни и немоќни лица за претседателските и 11.225 за парламентарните избори

Утре гласаат 11.123 болни и немоќни лица за претседателските и 11.225 за парламентарните избори

Скопје/Штип, 6 мај 2024 (МИА) - За вториот круг на претседателските и за парламентарните избори згол...

Во општините Дебар и Центар Жупа ќе гласаат 81 болнo и изнемоштенo лице

Во општините Дебар и Центар Жупа ќе гласаат 81 болнo и изнемоштенo лице

Дебар, 3 мај 2024 (МИА) - Во општините Дебар и Центар Жупа во вторник, ден пред парламентарните и вт...

На полноќ истекува рокот за пријавување на болните и изнемоштените за гласање на изборите на 8 мај

На полноќ истекува рокот за пријавување на болните и изнемоштените за гласање на изборите на 8 мај

Скопје, 30 април 2024 (МИА) – На полноќ истекува рокот за пријавување на избирачите кои се болни или...

Во Велес и Велешко гласаат болни и изнемоштени

Во Велес и Велешко гласаат болни и изнемоштени

Велес, 23 април 2024 (МИА) - Членови на избирачки одбори на 84 избирачк...

Гласањето на болните и изнемоштените во десетте општини од Југоистокот почна без проблеми

Гласањето на болните и изнемоштените во десетте општини од Југоистокот почна без проблеми

Струмица, 23 април 2024 (МИА) - Вкупно 1.547 болни и изнемоштени лица денеска гласаат во првиот круг...

Во Крива Паланка утре ќе гласаат 238 изнемоштени и болни лица, а 45 во Ранковце

Во Крива Паланка утре ќе гласаат 238 изнемоштени и болни лица, а 45 во Ранковце

Крива Паланка, 22 април 2024 (МИА) - Во Општина Крива Паланка утре на в...

Image

Остани поврзан