• вторник, 18 јуни 2024
Велосипедска тура „Експедиција низ срцето на Илинден 2024“

Велосипедска тура „Експедиција низ срцето на Илинден 2024“

Скопје, 28 април 2024 (МИА) - Во општина Илинден и годинава се одржува велосипедска тура „Експедициј...

Портокалова велосипедска тура по повод Националниот ден на Холандија

Портокалова велосипедска тура по повод Националниот ден на Холандија

Скопје, 19 април 2024 (МИА) - Амбасадата на Кралството Холандија и Гоу Грин - Скопје денеска, првпат...

Жени дипломати и носители на одлуки во Владата во промотивно-информативна тура низ Малешево

Жени дипломати и носители на одлуки во Владата во промотивно-информативна тура низ Малешево

Пехчево, 6 октомври 2023 (МИА) - Со реализирање на таканаречената Женска тура, денеска на покана на...

Велосипедска тура низ Конче долга 56 километри

Велосипедска тура низ Конче долга 56 километри

Скопје, 9 јули 2023 (МИА) - Во рамки на вело-фестот „Авантурите на Конче и Мантово“, денеска ќе се о...

Со велосипедска тура одбележан денот на велосипедот

Со велосипедска тура одбележан денот на велосипедот

Гостивар, 5 јуни 2023 (МИА) – Дваесетина средношколци направија велосипедска тура по гостиварските у...

Велосипедска тура „По патеката на оризот“ во Кочани по повод Меѓународниот ден без автомобили

Велосипедска тура „По патеката на оризот“ во Кочани по повод Меѓународниот ден без автомобили

Кочани, 22 септември 2022 (МИА) – Општина Кочани доцна попладнево ја организираше традиционалната велос...

Под мотото „Возиме за бегалците“ одбележан Светскиот ден на бегалците

Под мотото „Возиме за бегалците“ одбележан Светскиот ден на бегалците

Скопје, 20 јуни 2022 (МИА) - Под мотото „Возиме за бегалците“ и со велосипедска тура во Градскиот парк...

Тура низ Скопје инспирирана од книгата „Мистериозниот град под калето“

Тура низ Скопје инспирирана од книгата „Мистериозниот град под калето“

Скопје, 26 јули 2021 (МИА) - По повод 58 години од катастрофалниот ско...

Image

Остани поврзан