• петок, 19 јули 2024

Бисера Неактивен

Последно најавување: Thursday, 01 January 1970, 01:00 am

Во црквата „Св. Спас“ се одбележува 151-годишнината од раѓањето на Гоце Делчев

Во црквата „Св. Спас“ се одбележува 151-годишнината од раѓањето на Гоце Делчев

Скопје, 4 февруари 2023 (МИА) - Во црквата „Св. Спас“ почна одбележувањето на 151-годишнината од раѓањето на Г...

Доделување на наградата „Димитар Митрев”

Доделување на наградата „Димитар Митрев”

Скопје, 1 февруари 2023 (МИА) – Во просториите на Друштвото на писателите на Македонија (ДПМ) денеска ќе биде...

Одбележување на 30-годишниот јубилеј на првовработените актери во Театарот за деца и младинци

Одбележување на 30-годишниот јубилеј на првовработените актери во Театарот за деца и младинци

Скопје, 1 февруари 2023 (МИА) – Во Театарот за деца и младинци во Скопје вечер ќе се одржи претставата „Зрното...

Парламентарното мнозинство ќе биде поголемо од тоа што е денес, најави Ковачевски

Парламентарното мнозинство ќе биде поголемо од тоа што е денес, најави Ковачевски

Скопје, 20 јануари 2023 (МИА) - Во СДСМ има чесни структури. Пратениците на СДСМ се членови по функција на Цен...

Можно е до 2030 да станеме земја членка на ЕУ, но треба да постигнеме реален национален консензус

Можно е до 2030 да станеме земја членка на ЕУ, но треба да постигнеме реален национален консензус

Скопје, 13 јануари 2023 (МИА) – Можно е до 2030 година земјава да стане членка на ЕУ, но потребен е реале...

„Аваја“ донираше амбулантно возило за Поликлиниката Чаир

„Аваја“ донираше амбулантно возило за Поликлиниката Чаир

Скопје, 25 ноември 2022 (МИА) - Граѓанското движење „Аваја“ денеска донираше амбулантно возило за Поликлиниката Ч...

„Папокот на светлината“ - нов роман на Венко Андоновски

„Папокот на светлината“ - нов роман на Венко Андоновски

Скопје, 25 ноември 2022 (МИА) - Во издание на издавачкиот центар „ТРИ“, наскоро ќе биде објавен најновиот роман н...

Пренџов: Со Буџетот за 2023 година власта планира да не задолжи за дополнителни 1,5 милијарда евра во текот на идната година

Пренџов: Со Буџетот за 2023 година власта планира да не задолжи за дополнителни 1,5 милијарда евра в...

Скопје, 25 ноември 2022 Денес е втор ден од расправата за Буџетот за 2023та година. Ова е веќе 6-ти предлог Буџе...

Петкова: Одговорност од Тренчевска и директорката на детската градинка од Гевгелија за обидот да го прикријат насилството врз десетмесечно бебе

Петкова: Одговорност од Тренчевска и директорката на детската градинка од Гевгелија за обидот да го...

Скопје, 25 ноември 2022  Министерството за труд и социјална политика на Тренчовска и гради...

Image