• сабота, 15 јуни 2024
Седница на Државната изборна комисија (во живо)

Седница на Државната изборна комисија (во живо)

Скопје, 27 мај 2024 (МИА) -  Државната изборна комисија денеска одржува седница на која треба д...

ДИК ќе одлучува по приговорот од Европскиот фронт

ДИК ќе одлучува по приговорот од Европскиот фронт

Скопје, 27 мај 2024 (МИА) - Државната изборна комисија денеска треба да одлучува по приговорот од Ев...

Коалицијата „Европски фронт“ доставила приговор до ДИК за прегласувањето во Желино

Коалицијата „Европски фронт“ доставила приговор до ДИК за прегласувањето во Желино

Скопје, 25 мај 2024 (МИА) – Коалицијата „Европски фронт“ доставила приговор до Државната изборна ком...

ДИК не го прифати приговорот за гласањето во Липково

ДИК не го прифати приговорот за гласањето во Липково

Скопје, 29 април 2024 (МИА) - Државната изборна комисија (ДИК) денеска на седница одлучи да не го пр...

ДКСК повторно одлучи во корист на Силјановска - Давкова, АСЈО треба да ја стави во мирување постапката за прием на 130 слушатели

ДКСК повторно одлучи во корист на Силјановска - Давкова, АСЈО треба да ја стави во мирување постапката за прием на 130 слушатели

Скопје, 19 април 2024 (МИА) - Државната комисија за спречување на корупцијата попладнево донесе одлу...

ДКСК повторно ќе постапува по приговорот на Силјановска-Давкова за кршење на изборните правила

ДКСК повторно ќе постапува по приговорот на Силјановска-Давкова за кршење на изборните правила

Скопје, 19 април 2024 (МИА) - Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК) денеска на седн...

ДКСК го усвои приговорот на Силјановска - Давкова за кршење на изборни правила

ДКСК го усвои приговорот на Силјановска - Давкова за кршење на изборни правила

Скопје, 10 април 2024 (МИА) - Сомневањата за прекршување на одредбите о...

ДКСК го усвои приговорот на Силјановска Давкова за кршење на изборни правила

ДКСК го усвои приговорот на Силјановска Давкова за кршење на изборни правила

Скопје, 10 април 2024 (МИА) - Сомневањата за прекршување на одредбите од Законот за спречување на ко...

ВМРО-ДПМНЕ поднесе пријава до ДКСК против Академијата за судии и јавни обвинители за прекршување на Изборниот законик

ВМРО-ДПМНЕ поднесе пријава до ДКСК против Академијата за судии и јавни обвинители за прекршување на Изборниот законик

Скопје, 21 март 2024 (МИА) - ВМРО-ДПМНЕ денеска поднесе пријава до Државната комисија за спречување...

Image

Остани поврзан