• вторник, 28 мај 2024
Ракот на тестисите најчесто ги погодува луѓето меѓу 15 и 35 години

Ракот на тестисите најчесто ги погодува луѓето меѓу 15 и 35 години

Сараево, 2 април 2024 (МИА) - Април е месец на подигањето на свеста за рак на тестисите, со посебна...

Бајден: Резултатите од медицинскиот преглед не се разликуваат од минатата година

Бајден: Резултатите од медицинскиот преглед не се разликуваат од минатата година

Вашингтон, 28 февруари 2024 (МИА) - Американскиот претседател Џо Бајден денеска беше подложен на год...

Превентивни прегледи од логопеди во сите градинки во Кисела Вода

Превентивни прегледи од логопеди во сите градинки во Кисела Вода

Скопје, 20 февруари 2024 (МИА) - Општина Кисела Вода, во соработка со Министерството за здравство и...

Налепници „НМК“ има во поглем број од кумановските станици за технички преглед

Налепници „НМК“ има во поглем број од кумановските станици за технички преглед

Куманово, 12 февруари 2024 (МИА) - Налепници „НМК“ има во поглем број од кумановските станици за тех...

Годишен преглед за работата на ЕК: Ова е Комисија која останува доследна на зборот и испорачува 

Годишен преглед за работата на ЕК: Ова е Комисија која останува доследна на зборот и испорачува 

Брисел, 8 септември 2023 (МИА) - Пред една година, ЕУ се соочи со еден...

АНСА: Папата Франциск на преглед во болницата Гемели во Рим

АНСА: Папата Франциск на преглед во болницата Гемели во Рим

Рим, 6 јуни 2023 (МИА) - Папата Франциск денеска отишол на преглед во болницата Гемели во Рим, јави...

Во Велешко започна „Програмата здравје за сите“ попозната како „Рурален доктор“

Во Велешко започна „Програмата здравје за сите“ попозната како „Рурален доктор“

Велес, 7 март 2022 (МИА) - ЈУ Здравстен дом Велес денеска започна со спроведување на „Програмата здравј...

Преглед на настани за руско-украинската војна во изминатите 24 часа

Преглед на настани за руско-украинската војна во изминатите 24 часа

Киев, 3 март 2022 (МИА) – Кус преглед на најбитните настани во изминатите 24 часа од војната во Украина.

Преглед на настани за руско-украинската војна до 18 часот

Преглед на настани за руско-украинската војна до 18 часот

Киев, 2 март 2022 (МИА) – Кус преглед на најбитните настани од војната во Украина во текот на денешниот ден, до...

Преглед на настани за руско-украинската војна во изминатите 24 часа

Преглед на настани за руско-украинската војна во изминатите 24 часа

Киев, 2 март 2022 (МИА) – Кус преглед на најбитните настани во изминатите 24 часа од војната во Украина.

Преглед на настани за руско-украинската војна до 18 часот

Преглед на настани за руско-украинската војна до 18 часот

Киев, 1 март 2022 (МИА) – Кус преглед на најбитните настани од војната во Украина до 18 часот. – Висок...

Преглед на настани за руско-украинската војна во изминатите 24 часа

Преглед на настани за руско-украинската војна во изминатите 24 часа

Киев, 1 март 2022 (МИА) - Кус преглед на најбитните настани во изминатите 24 часа од војната во Украина.

Преглед на настани за руско-украинската војна до 19 часот

Преглед на настани за руско-украинската војна до 19 часот

Киев, 28 февруари 2022 (МИА) - Кус преглед на најбитните настани од денешниот ден од војната во Украина до 19 ча...

Преглед на настани од руско-украинската криза во текот на денешниот ден

Преглед на настани од руско-украинската криза во текот на денешниот ден

Киев, 28 февруари 2022 (МИА) - Кус преглед на најбитните настани од денешниот ден од војната во Украина...

Скопје домаќин на Регионален симпозиум за превенција и третман на цервикален канцер

Скопје домаќин на Регионален симпозиум за превенција и третман на цервикален канцер

Скопје, 28 јануари 2022 (МИА) - Околу 300 жени годишно заболуваат од цервикален канцер во државава, а о...

Image

Остани поврзан