• среда, 17 јули 2024
МАНУ и Одборот за акредитација на високото образование ќе работат на подигнување на квалитетот на високото образование

МАНУ и Одборот за акредитација на високото образование ќе работат на подигнување на квалитетот на високото образование

Скопје, 18 мај 2024 (МИА) - Претседателот на Македонската академија на науки и уметностите, академик...

МЕМО: Формиран Oдбор за организираниот пазар на електрична енергија 

МЕМО: Формиран Oдбор за организираниот пазар на електрична енергија 

Скопје, 27 март 2024 (МИА) - Формиран е Одбор за организираниот пазар на берзата за електрична енерг...

Назначени нови членови на Одборот на Обединетата македонска дијаспора

Назначени нови членови на Одборот на Обединетата македонска дијаспора

Скопје, 19 јуни 2023 (МИА) - Обединетата македонска дијаспора (ОМД), гл...

Реакција на Одборот за акредитација во високото образование на изјавата на проректорката на УКИМ и актуелен кандидат за ректор проф. д-р Биљана Ангелова

Реакција на Одборот за акредитација во високото образование на изјавата на проректорката на УКИМ и актуелен кандидат за ректор проф. д-р Биљана Ангело...

Скопје, 26 мај 2023 Почитувани, Одборот за акредитација во високото образование ја информира...

Иницијативен одбор: Да престане запоставувањето на Мариово

Иницијативен одбор: Да престане запоставувањето на Мариово

Прилеп, 19 ноември, 2022 (МИА) - Иницијативниот одбор за поттикнување на развојот на Мариово повторно г...

Конкурсот за доделување на Наградата „13 Ноември“ на Град Скопје трае до 10 септември

Конкурсот за доделување на Наградата „13 Ноември“ на Град Скопје трае до 10 септември

Скопје, 1 септември 2022 (МИА) - Заинтересираните за конкурсот за доделување на Наградата „13 Но...

Спасовски учествуваше на 6. Состанок на одборот на иницијативата за интегрирано управување со внатрешната безбедност (ИИСГ)

Спасовски учествуваше на 6. Состанок на одборот на иницијативата за интегрирано управување со внатрешната безбедност (ИИСГ)

Скопје, 20 јуни 2022 (МИА) - Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска онлајн учествуваше...

Започна постапката за конституирање Локално собрание за млади во Пехчево

Започна постапката за конституирање Локално собрание за млади во Пехчево

Пехчево, 16 јуни 2021 (МИА) - Во Пехчево почна постапката за конституирање Локално собра...

Image

Остани поврзан