• четврток, 30 мај 2024
Не се смирува епидемијата на морбили во БиХ: Само во Сараево 800 случаи

Не се смирува епидемијата на морбили во БиХ: Само во Сараево 800 случаи

Сараево, 30 март 2024 (МИА) - Во Босна и Херцеговина не стивнува епидемијата на морбили. Секој ден и...

Во Белград пријавена епидемија на мали сипаници

Во Белград пријавена епидемија на мали сипаници

Белград, 22 февруари 2024 (МИА) - Во Белград е пријавена епидемија на мали сипаници, потврдија за ме...

Во Србија драстично зголемен бројот на заболени од грип и респираторни инфекции, регистриран и случај на мали сипаници

Во Србија драстично зголемен бројот на заболени од грип и респираторни инфекции, регистриран и случај на мали сипаници

Белград, 7 февруари 2024 (МИА) - Во Србија во последните денови драстично е зголемен бројот на забол...

Нискиот опфат со МРП-вакцината е ризик од епидемија на мали сипаници, предупредуваат лекарите

Нискиот опфат со МРП-вакцината е ризик од епидемија на мали сипаници, предупредуваат лекарите

Скопје, 3 февруари 2023 (МИА) - Во земјава в...

Image

Остани поврзан