• e enjte, 25 korrik 2024
Norma vjetore e inflacionit në Turqi në qershor ka qenë 71,6 për qind

Norma vjetore e inflacionit në Turqi në qershor ka qenë 71,6 për qind

 Ankara, 3 korrik 2024 (MIA) - Norma vjetore e inflacionit në Turqi është ulur në 71,6 për qind...

Erdogan: Inflacioni dhe jehona e dobët kanë ndikuar në rezultatet zgjedhore

Erdogan: Inflacioni dhe jehona e dobët kanë ndikuar në rezultatet zgjedhore

Ankara, 3 prill 2023 (MIA) - Presidenti i Turqisë, Rexhep Taip Erdogan ka folur pas zgjedhjeve...

Në Shqipëri inflacioni në shkurt 2,6 për qind që është niveli më i ulët prej vitit 2021

Në Shqipëri inflacioni në shkurt 2,6 për qind që është niveli më i ulët prej vitit 2021

Tiranë, 10 mars 2024 (MIA) - Inflacioni në Shqipëri në shkurt ishte 2,6 për qind, që është niveli më...

Inflacioni në janar është ulur në krahasim me dhjetorin

Inflacioni në janar është ulur në krahasim me dhjetorin

Shkup, 14 shkurt 2024 (MIA) - Inflacioni i matur përmes indeksit të kostos së jetesës në janar të vi...

Inflacioni i janarit në Shqipëri 3,4 për qind, më i ulëti në tre vitet e fundit

Inflacioni i janarit në Shqipëri 3,4 për qind, më i ulëti në tre vitet e fundit

Tiranë, 13 shkurt 2024 (MIA) - Instituti Shqiptar i Statistikave, INSTAT, njoftoi se në janar të kët...

Turkstat: Inflacioni vjetor në Turqi në janar ka arritur 64,8 për qind

Turkstat: Inflacioni vjetor në Turqi në janar ka arritur 64,8 për qind

Ankara., 5 shkurt 2024(MIA) - Inflacioni në Turqi në janar ka qenë 6,7 për qind në raport me mu...

Bekteshi: Kujdesemi për mbrojtjen e standardit të jetesës së qytetarëve, pagat janë rritur për 15 për qind, ndërsa inflacioni është 3 për qind

Bekteshi: Kujdesemi për mbrojtjen e standardit të jetesës së qytetarëve, pagat janë rritur për 15 për qind, ndërsa inflacioni është 3 për qind

Shkup, 24 dhjetor 2023 Masa e “çmimit të garantuar” me gjasë do të vazhdojë në tregjet e ven...

Angellovska - Bezhoska: Inflacioni edhe më tutje do të ulet, por nevojiten reforma strukturore që të bëhemi më rezistues ndaj goditjeve

Angellovska - Bezhoska: Inflacioni edhe më tutje do të ulet, por nevojiten reforma strukturore që të bëhemi më rezistues ndaj goditjeve

Shkup, 16 dhjetor 2023 (MIA) - Pritjet janë se inflacioni edhe këtë vit do të ulet me stabilizim të...

Bytyqi: Presim vitin e ardhshëm inflacioni të jetë nga 2 deri 2,5 për qind, si dhe rritje të njëjtë të BPV-së

Bytyqi: Presim vitin e ardhshëm inflacioni të jetë nga 2 deri 2,5 për qind, si dhe rritje të njëjtë të BPV-së

Shkup, 11 dhjetor 2023 (MIA) - Zëvendëskryeministri për Çështje Ekonomike, Fatmir Bytyqi, beson se n...

Kovaçevski është optimist se inflacioni do të jetë nën gjashtë për qind deri në fund të vitit

Kovaçevski është optimist se inflacioni do të jetë nën gjashtë për qind deri në fund të vitit

Shkup, 7 nëntor 2023 (MIA) - Kryeministri Dimitar Kovaçevski sot në fjalimin e tij pas vizitës në "B...

Inflacioni për muajin tetor për ushqimin do të jetë nën 2 për qind, thotë Bekteshi

Inflacioni për muajin tetor për ushqimin do të jetë nën 2 për qind, thotë Bekteshi

Shkup, 3 nëntor 2023 (MIA) - Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi deklaroi se inflacioni në pjesë...

Besimi: Qytetarët tashmë mund të investojnë në fletobligacionin e dytë

Besimi: Qytetarët tashmë mund të investojnë në fletobligacionin e dytë

Shkup, 21 tetor 2023 (MIA)- Ministria e Financave emetoi emetimin e dytë të fletobligacioneve të qyt...

Besimi: Niveli i inflacionit vazhdon të ulet, së shpejti edhe pako e re e masave antikrizë

Besimi: Niveli i inflacionit vazhdon të ulet, së shpejti edhe pako e re e masave antikrizë

Shkup, 9 tetor 2023 (MIA) - Niveli i inflacionit në muajin shtator 2023 vijon të ulet  6.6%, (n...

Sanfeji për MIA-n: Inflacioni do të vazhdojë të bjerë, të punohet në reformat

Sanfeji për MIA-n: Inflacioni do të vazhdojë të bjerë, të punohet në reformat

Shkup, 3 tetor 2023 (MIA) - Stabiliteti financiar i ekonomisë maqedonase ka qenë i fortë dhe thellës...

Konferenca Ndërkombëtare Hulumtuese e BP-së: Kombinimi optimal i politikave të inflacionit të ulët dhe rritjes së përshpejtuar për Ballkanin Perëndimor

Konferenca Ndërkombëtare Hulumtuese e BP-së: Kombinimi optimal i politikave të inflacionit të ulët dhe rritjes së përshpejtuar për Ballkanin Perëndimo...

Shkup, 20 shtator 2023 (MIA) - Rikthimi i inflacionit në nivele historikisht të ulëta mbetet një pri...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR