• e hënë, 15 korrik 2024
Nëntë zjarre të ambiente të hapura në 24 orët e fundit

Nëntë zjarre të ambiente të hapura në 24 orët e fundit

 Shkup, 5 korrik 2024 (MIA) - Nëntë zjarre në ambiente të hapura janë evidentuar në 24 orët e f...

QMK: Gjatë 24 orëve 12 zjarre në ambient të hapur, katër janë ende aktive

QMK: Gjatë 24 orëve 12 zjarre në ambient të hapur, katër janë ende aktive

Shkup, 23 qershor 2024 (MIA) - Gjatë 24 orëve të fundit në Numrin e vetëm për raste urgjente 112 në...

QMK: Nëntë zjarre të ambient të hapur, dy janë ende aktive

QMK: Nëntë zjarre të ambient të hapur, dy janë ende aktive

 Shkup, 8 prill 2024 (MIA) - Në 24 orët e fundit ka pasur nëntë zjarre në ambient të hapur, dy...

QMK: 16 zjarre në ambient të hapur, gjashtë janë ende aktive

QMK: 16 zjarre në ambient të hapur, gjashtë janë ende aktive

Shkup, 2 prill 2024 (MIA) - Në 24 orët e fundit janë regjistruar 16 zja...

QMK: Dy zjarre në vend të hapur gjatë 24 orëve të fundit, 1.853 thirrje në 112

QMK: Dy zjarre në vend të hapur gjatë 24 orëve të fundit, 1.853 thirrje në 112

Shkup, 28 mars 2024 (MIA) - Gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar d...

QMK: Nuk raportohen zjarre në ambiente të hapura në 24 orët e fundit, 1, 858 thirrje në 112

QMK: Nuk raportohen zjarre në ambiente të hapura në 24 orët e fundit, 1, 858 thirrje në 112

Shkup, 26 mars 2024 (MIA) - Në 24 orët e fundit nuk janë regjistruar zj...

QMK: Vetëm një zjarr në ambient të hapur, 2.032 thirrje në 112 në 24 orët e fundit

QMK: Vetëm një zjarr në ambient të hapur, 2.032 thirrje në 112 në 24 orët e fundit

Shkup, 15 mars 2024 (MIA) - Në 24 orët e fundit ishte raportuar vetëm n...

QMK: Nuk ka zjarre në ambient të hapur, 2.018 thirrje në numrin 122 në njëzet e katër orët e fundit

QMK: Nuk ka zjarre në ambient të hapur, 2.018 thirrje në numrin 122 në njëzet e katër orët e fundit

Shkup, 13 mars 2024 (MIA) - Në 24 orët e fundit nuk janë regjistruar zjarre në ambient të hapur, por...

QMK: Katër zjarre në ambient të hapur në 24 orët e fundit, të mos digjet bimësi dhe të pastrohen kanalet

QMK: Katër zjarre në ambient të hapur në 24 orët e fundit, të mos digjet bimësi dhe të pastrohen kanalet

Shkup, 8 mars 2024 (MIA) - Qendra për menaxhim me kriza (QMK) ka bërë t...

QMK: Janë shuar 18 zjarre në ambient të hapur

QMK: Janë shuar 18 zjarre në ambient të hapur

Shkup, 21 shkurt 2024 (MIA) - Në 24 orët e fundit janë shuar 18 zjarre...

QMK: Zjarr aktiv në Kitkë, në 24 orët e fundit janë shuar 22 zjarre

QMK: Zjarr aktiv në Kitkë, në 24 orët e fundit janë shuar 22 zjarre

Shkup, 18 shkurt 2024 (MIA) - Qendra për Menaxhimin e Krizave (QMK) njofton se mëngjesin e sotëm në...

QMK: Këtë mëngjes nuk ka zjarre aktive në ambient të hapur

QMK: Këtë mëngjes nuk ka zjarre aktive në ambient të hapur

Shkup, 15 shkurt 2024 (MIA) - Nuk ka zjarre aktive në ambient të hapur, informoi mëngjesin e sotëm Q...

QMK: Dje edhe krahas shiut janë raportuar 14 zjarre, të gjitha janë shuar

QMK: Dje edhe krahas shiut janë raportuar 14 zjarre, të gjitha janë shuar

Shkup, 12 shkurt 2024 (MIA) - Ndonëse gjatë ditës së djeshme ka pasur reshje shiu pothuajse në të gj...

QMK: Gjithsej 1.627  thirrje në numrin 112 në 24 orët e fundit

QMK: Gjithsej 1.627 thirrje në numrin 112 në 24 orët e fundit

Shkup, 29 janar 2024 (MIA) - Në 24 orët e fundit ka pasur gjithsej 1.62...

QMK: Në 24 orët e fundit ka pasur 1.747 thirrje në numrin 112, dhjetëra zjarre në ambiente të hapura edhe pse është dimër

QMK: Në 24 orët e fundit ka pasur 1.747 thirrje në numrin 112, dhjetëra zjarre në ambiente të hapura edhe pse është dimër

Shkup, 28 janar 2024 (MIA) - Në 24 orët e fundit ka pasur gjithsej 1.747 thirrje në Numrin e ve...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR