• недела, 26 мај 2024
МИА Општински пул

МИА Општински пул

23 мај 2024  Гостивар– Во рамки на проектот „Место за растење: Општини...

МИА Најави МКД (ДПЛ)

МИА Најави МКД (ДПЛ)

23 мај 2024 Скопје - Делегација на Собранието, во состав Марија Георгиевска...

МИА Најави  МКД

МИА Најави МКД

23 мај 2024 Скопје - Делегација на Собранието,...

МИА Радио флеш

МИА Радио флеш

21 мај 2024  -Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупци...

МИА Радио флеш

МИА Радио флеш

20 мај 2024 – Со чартер-лет од Амс...

МИА Општински пул

МИА Општински пул

20 мај 2024 Скопје - За седум дена санкционира...

МИА Најави - МКД

МИА Најави - МКД

20 мај 2024 Скопје - Одбележување на Денот на...

МИА Општински пул

МИА Општински пул

17 мај 2024 Гостивар - Општина Гостивар во сор...

МИА Радио флеш

МИА Радио флеш

17 мај 2024  -Претседателот на ДИК Александар Даштевски и членовите на ДИК Радица Ристе...

МИА Флеш

МИА Флеш

17 мај 2024 - Во следните денови времето ќе би...

МИА Радио флеш

МИА Радио флеш

17 мај 2024  -Претпазливата монетарна политика и макропрудентата политика, како и зголе...

МИА Радио флеш

МИА Радио флеш

17 мај 2024 – Грчката Влада реагираше со исклучително брзи рефл...

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

17 мај 2024  Скопје - Стопанската комора...

МИА Флеш

МИА Флеш

15 мај 2024 - Сите родители т...

МИА Општински пул

МИА Општински пул

Крива Паланка – Започнаа градежните работи за реконструкција и рехабилитација на локалниот пат во кр...

Image

Остани поврзан