• среда, 17 април 2024
МИА Општински пул

МИА Општински пул

 16 април 2024   Велес - Пожар избувнал синоќа во 23 часо...

МИА Радио флеш

МИА Радио флеш

16 април 2024     Скопје - Сообраќајот на државни...

МИА Радио флеш

МИА Радио флеш

15 април 2024 - Техничкиот премиер Талат Џафери денеска, во рамки на учеството на конференци...

МИА Општински пул

МИА Општински пул

15 април 2024   Тетово - Преку прес-конференција во Општина Те...

МИА Флеш

МИА Флеш

15 април 2024   Скопје - Во акција спроведена утрово од Оддело...

МИА Општински пул

МИА Општински пул

15 април 2024   Скопје - Водата во Скопје е безбедна за пиење...

МИА Радио флеш

МИА Радио флеш

15 април 2024  - Техничкиот премиер Талат Џафери денеска ќе присуствува и ќе се обрати...

МИА Општински пул

МИА Општински пул

 12 април 2024   Тетово -Тетовската полиција информира де...

МИА Радио флеш

МИА Радио флеш

12 април 2024  - Намалувањето на цените на роаминг тарифите меѓу земјите од Западен Бал...

МИА Флеш

МИА Флеш

12 април 2024 - Како кандидат за претседател во секое време прифаќам да има политички дебати...

МИА Радио флеш

МИА Радио флеш

12 април 2024  - На денешен ден пред 12 години кај Смилковското езеро беа убиени момчињ...

МИА Радио флеш

МИА Радио флеш

12 април 2024  - САД очекуваат Северна Македонија да го одржи духот на Договорот од Пре...

МИА Радио флеш

МИА Радио флеш

11 април 2024  -Првиот заменик-претседател на Владата за европски прашања Бојан Маричиќ...

МИА Општински пул

МИА Општински пул

11 април 2024 Струмица - Седум ученици од Франција 14 денови престојуваат в...

МИА Флеш

МИА Флеш

11 април 2024  - Поголема кличина на недозволени пред...

Image

Остани поврзан