• сабота, 15 јуни 2024
Димитриевски: Дополнително ќе ги разгледаме опциите за евентуално можно коалицирање со власта

Димитриевски: Дополнително ќе ги разгледаме опциите за евентуално можно коалицирање со власта

Скопје, 8 мај 2024 (МИА) - Претседателот на Движењето ЗНАМ Максим Димитриевски вечерва на прес-конфе...

Димитриевски: Потврдивме минимум пратеничка група, ќе бидеме со граѓаните и ќе работиме за нив

Димитриевски: Потврдивме минимум пратеничка група, ќе бидеме со граѓаните и ќе работиме за нив

Скопје, 8 мај 2024 (МИА) - Движењето ЗНАМ - За наша Македонија вечерва испиша историја. Потврдивме м...

Димитриевски во Тетово: Ја бараме поддршката од граѓаните за работите да не бидат  како досега

Димитриевски во Тетово: Ја бараме поддршката од граѓаните за работите да не бидат  како досега

СООПШТЕНИЕ Скопје, 3 мај 2024 Претседателот на Движењето ЗНАМ – За...

Димитриевски: ЗНАМ ќе биде политичкиот фактор за стабилноста во државата

Димитриевски: ЗНАМ ќе биде политичкиот фактор за стабилноста во државата

Скопје, 24 април 2024 (МИА) - Претседателскиот кандидат на движењето ЗНАМ Максим Димитриевски вечерв...

Димитриевски ги повика противкандидатите на ТВ дуел, смета дека медиумската кампања не е еднаква за сите

Димитриевски ги повика противкандидатите на ТВ дуел, смета дека медиумската кампања не е еднаква за сите

Скопје, 16 април 2024 (МИА) - Кандидатот за претседател на Движењето ЗНАМ - За наша Македонија, Макс...

Изјава на кандидатот за претседател на Движењето ЗНАМ - За наша Македонија, Димитриевски (во живо)

Изјава на кандидатот за претседател на Движењето ЗНАМ - За наша Македонија, Димитриевски (во живо)

Скопје, 11 април 2024 (МИА) - Изјава на кандидатот за претседател на Движењето ЗНАМ - За наша Македо...

Димитриевски за МИА: Потребно ни е редефинирање на општеството, кое ќе им служи на сите граѓани, а не само на политичките елити

Димитриевски за МИА: Потребно ни е редефинирање на општеството, кое ќе им служи на сите граѓани, а не само на политичките елити

Скопје, 6 април 2024 (МИА) - Претседателски кандидат на движењето ЗНАМ,...

ЗНАМ одржа основачко собрание, за претседател избран Максим Димитриевски

ЗНАМ одржа основачко собрание, за претседател избран Максим Димитриевски

Скопје, 9 ноември 2023 (МИА) - Политичката партија Движење ЗНАМ - За Наша Македонија денеска во Кума...

Димитриевски: Собрани потписите за регистрација, подготвени сме за избори кога и да се одржат

Димитриевски: Собрани потписите за регистрација, подготвени сме за избори кога и да се одржат

Скопје, 10 октомври 2023 (МИА) - „Движењето за наша Македонија - ЗНАМ“ ги собра потребните потписи с...

Максим Димитриевски прогласи победа во Куманово

Максим Димитриевски прогласи победа во Куманово

Куманово, 31 октомври 2021 (МИА) - Сакам да се заблагодарам на сите кумано...

Се збратимија општините Куманово и Гњилане

Се збратимија општините Куманово и Гњилане

Куманово, 11 ноември 2020 (МИА) - Општините Куманово и Гњилане се

Image

Остани поврзан