• вторник, 21 мај 2024

Изјава на кандидатот за претседател на Движењето ЗНАМ - За наша Македонија, Димитриевски (во живо)

Изјава на кандидатот за претседател на Движењето ЗНАМ - За наша Македонија, Димитриевски (во живо)

Скопје, 11 април 2024 (МИА) - Изјава на кандидатот за претседател на Движењето ЗНАМ - За наша Македонија, Максим Димитриевски.

Остани поврзан