• вторник, 28 мај 2024
Лукаревска: Вредностите секогаш не обединувале, и  кога било најтешко и кога е најважно

Лукаревска: Вредностите секогаш не обединувале, и  кога било најтешко и кога е најважно

Скопје, 28 април 2024 “Прогресивните граѓани знаат дека со СДСМ има слобода, има демократија...

Лукаревска: На 8 мај ќе покажеме дека СДСМ има луѓе кои никогаш нема да отстапат од социјалдемократските вредности

Лукаревска: На 8 мај ќе покажеме дека СДСМ има луѓе кои никогаш нема да отстапат од социјалдемократските вредности

Скопје, 27 април 2024 “Денеска е 27 април, точно седум години од "крвавиот четврток" во маке...

Лукаревска: Важен е континуитетот за европска Македонија

Лукаревска: Важен е континуитетот за европска Македонија

22 април 2024  Важни се овие...

Лукаревска: Силна домашна економија, праведен даночен систем, парите кај граѓаните, за европски стандард дома

Лукаревска: Силна домашна економија, праведен даночен систем, парите кај граѓаните, за европски стандард дома

Скопје, 21 април 2024 Интеграцијата е услов за развој на економијата. Затоа ние се обврзавм...

Лукаревска: Имаме јасен план за модернизација и на образованието и на здравството

Лукаревска: Имаме јасен план за модернизација и на образованието и на здравството

Скопје, 21 април 2024   Нашата определба е европска Македонија, зашто сакаме ев...

Лукаревска: За државата е важно кој ќе ја води во следниот период

Лукаревска: За државата е важно кој ќе ја води во следниот период

Штип,19 април 2024 (МИА) – Пред нас се исклучително важни избори, претседателски и парламентарни, мо...

Николовски: Европските стандарди значат квалитет на живот и перспективи за нашите млади луѓе во сопствената држава

Николовски: Европските стандарди значат квалитет на живот и перспективи за нашите млади луѓе во сопствената држава

Крива Паланка, 18 април 2024 (МИА) - На правиот пат сме. Еве ја Крива П...

Лукаревска: Само кога СДСМ победува, победници се и државата и граѓаните

Лукаревска: Само кога СДСМ победува, победници се и државата и граѓаните

Скопје, 18 април 2024 Важноста на...

УЈП е дел од програмата „Даночни инспектори без граници’

УЈП е дел од програмата „Даночни инспектори без граници’

Скопје, 5 април 2024 (МИА) - Даночните инспектори од Управата за јавни приходи преку експертска подд...

Ковачки: По  формирањето на владата на ВМРО-ДПМНЕ ќе има истрага и секој ќе сноси одговорност

Ковачки: По формирањето на владата на ВМРО-ДПМНЕ ќе има истрага и секој ќе сноси одговорност

Скопје, 4 април 2024 Во вечерашното издание на дневникот на Сител ТВ во тема на денот гостув...

Лукаревска: Пендаровски е претседател на сите граѓани, така ќе продолжи и во неговиот следен мандат

Лукаревска: Пендаровски е претседател на сите граѓани, така ќе продолжи и во неговиот следен мандат

29 февруари 2024  Во пресрет...

Лукаревска: Поголеми плати и продолжување на концептот за повеќе пари кај граѓаните и во новата програма на СДСМ 

Лукаревска: Поголеми плати и продолжување на концептот за повеќе пари кај граѓаните и во новата програма на СДСМ 

Скопје, 24 февруари 2024  СДСМ ќе продолжи со политиките за враќање на парите назад кај...

Реакција на ВМРО-ДПМНЕ на интервјуто на Лукаревска

Реакција на ВМРО-ДПМНЕ на интервјуто на Лукаревска

Скопје, 4 февруари 2024 За какви инвестиции зборува Лукаревска, 7 години една шајка не заков...

Лукаревска: Разликите меѓу СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ се видливи, наместо стиропор има капитални проекти, наместо притисоци кон администрацијата, има повисоки плати

Лукаревска: Разликите меѓу СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ се видливи, наместо стиропор има капитални проекти, наместо притисоци кон администрацијата, има повисоки...

Скопје, 4 февруари 2024 (МИА) - СДСМ се докажа како грижлив сојузник на граѓаните, ранливите, земјод...

Лукаревска: Несоодветно е да имате министри во Владата, а да не гласате за неа

Лукаревска: Несоодветно е да имате министри во Владата, а да не гласате за неа

Скопје, 28 јануари 2024 (МИА) - Заменик претседателката на СДСМ Сања Лукаревска смета дека е неосоод...

Image

Остани поврзан