• вторник, 18 јуни 2024
Петар Пан и Дедо Мраз во Арената „Борис Трајковски“

Петар Пан и Дедо Мраз во Арената „Борис Трајковски“

Скопје, 24 декември 2023 (МИА) - Детскиот музички спектакл „Петар Пан и Дедо Мраз“ вечерва со почето...

Детскиот музички спектакл „Петар Пан и Дедо Мраз“ в недела на голема сцена во салата „Борис Трајковски“

Детскиот музички спектакл „Петар Пан и Дедо Мраз“ в недела на голема сцена во салата „Борис Трајковски“

Скопје, 21 декември 2023 (МИА) - Детскиот музички спектакл „Петар Пан и Дедо Мраз“ ќе биде изведен в...

Изведба на детската претстава „Петар Пан - Големата битка“ во Струга

Изведба на детската претстава „Петар Пан - Големата битка“ во Струга

Струга, 1 август 2023 (МИА) - Професионални актери и аматери од Куманово, Прилеп и Струга вечер ќе ј...

Премиера на „Петар Пан“ во Струга, средствата од влезниците хуманитарно за Бојан

Премиера на „Петар Пан“ во Струга, средствата од влезниците хуманитарно за Бојан

Струга, 13 мај 2023 (МИА) - Во центарот за култура „Браќа Миладиновци“ во Струга вечер премиерно ќе...

На Денот на шегата и маските уште две претстави на „Петар Пан“

На Денот на шегата и маските уште две претстави на „Петар Пан“

Скопје, 1 април 2023 (МИА) - Поради голем интерес за детскиот балетски спектакл „Петар Пан“, денеска...

„Петар Пан“ - детска балетска претстава премиерно во НОБ

„Петар Пан“ - детска балетска претстава премиерно во НОБ

Скопје, 31 март 2023 (МИА) - Во Националната опера и балет (НОБ) вечерва премиерно ќе биде изведена...

„Петар Пан“ - детска балетска претстава која зборува за вредноста на љубовта на 31 март премиерно во НОБ

„Петар Пан“ - детска балетска претстава која зборува за вредноста на љубовта на 31 март премиерно во НОБ

Скопје, 23 март 2023 (МИА) - Детската балетска претстава „Петар Пан“ на 31 март премиерно ќе се прик...

Детска балетска претстава Петар Пан

Детска балетска претстава Петар Пан

Скопје, 23 март 2023 (МИА) -  Во Националната опера и балет на 31 март премиерно ќе биде изведе...

Image

Остани поврзан