• вторник, 16 јули 2024
СДСМ: За хаосот во ЈСП виновни се единствено ВМРО-ДПМНЕ и Мицкоски

СДСМ: За хаосот во ЈСП виновни се единствено ВМРО-ДПМНЕ и Мицкоски

Скопје, 16 јули 2024 За хаосот во ЈСП виновни се единствено ВМРО-ДПМНЕ и Мицкоски ВМ...

На ЈСП му недостигаат автобуси за да го почитува возниот ред, иницијативата за набавка на еко автобуси не ја доби потребната поддршка

На ЈСП му недостигаат автобуси за да го почитува возниот ред, иницијативата за набавка на еко автобуси не ја доби потребната поддршка

Скопје, 16 јули 2024 (МИА) - На Јавното сообраќајно претпријатие му недостигаат автобуси за да го по...

ВМРО-ДПМНЕ: За хаосот во ЈСП одговорен е директорот од СДС и нивниот коалиционен Данела со која заедно изгубија избори

ВМРО-ДПМНЕ: За хаосот во ЈСП одговорен е директорот од СДС и нивниот коалиционен Данела со која заедно изгубија избори

Скопје, 10 јули 2024  СДС се единствено одговорни за хаосот во ЈСП. Директорот на ЈСП е...

Синдикатот и директорот на ЈСП со различни тврдења за исправноста на автобусот кој удри во жардињера кај Мавровка, возачот вели дека бил неисправен

Синдикатот и директорот на ЈСП со различни тврдења за исправноста на автобусот кој удри во жардињера кај Мавровка, возачот вели дека бил неисправен

Скопје, 9 јули 2024 (МИА) —  Конфедерацијата на синдикални организ...

Назначени нови директори на ЈСП, ЈП Паркови и зеленило и ЈП Улици и патишта

Назначени нови директори на ЈСП, ЈП Паркови и зеленило и ЈП Улици и патишта

Скопје, 26 јуни 2024 (МИА) – Назначени тројца нови директори на јавните претпријатија Јавен сообраќа...

Неделен возен ред на јавниот превоз, ќе работат и билетарниците

Неделен возен ред на јавниот превоз, ќе работат и билетарниците

Скопје, 22 јуни 2024 (МИА) - Автобусите на ЈСП „Скопје“ денеска, поради верскиот празник Духовден, ќ...

Автобусите на ЈСП денеска и утре ќе сообраќаат по неделен возен ред

Автобусите на ЈСП денеска и утре ќе сообраќаат по неделен возен ред

Скопје, 21 јуни 2024 (МИА) - Поради верскиот празник Духовден денеска и утре јавниот превоз ќе сообр...

Средношколците за време на летниот распуст може да користат бесплатен јавен превоз во автобусите на ЈСП

Средношколците за време на летниот распуст може да користат бесплатен јавен превоз во автобусите на ЈСП

Скопје, 12 јуни 2024 (МИА) - Јавното сообраќајно претпријатие „Скопје“ ги информира средношколците д...

Автобусите на ЈСП  ќе сообраќаат по неделен возен ред

Автобусите на ЈСП ќе сообраќаат по неделен возен ред

Скопје, 24 мај 2024 (МИА) - Јавното сообраќајно претпријатие Скопје информира дека денеска поради др...

Автобусите на ЈСП утре ќе сообраќаат по неделен возен ред

Автобусите на ЈСП утре ќе сообраќаат по неделен возен ред

Скопје, 23 мај 2024 (МИА) - Јавното сообраќајно претпријатие Скопје информира дека утре поради држав...

Кривично ќе одговара оној кој најави дека Скопје ќе го остави без јавен превоз, најави Арсовска

Кривично ќе одговара оној кој најави дека Скопје ќе го остави без јавен превоз, најави Арсовска

Скопје, 19 февруари 2024 (МИА) - Градоначалничката на Град Скопје Данела Арсовска најави дека ќ...

ЈСП „Скопје“: Автобусите сообраќаат редовно и без застој, повеќе нема финансиски проблеми

ЈСП „Скопје“: Автобусите сообраќаат редовно и без застој, повеќе нема финансиски проблеми

16 февруари 2024 (МИА) - Автобусите на ЈСП „Скопје“ редовно и без засто...

Скопје без градски превоз, вработените бараат исплата на јануарската плата

Скопје без градски превоз, вработените бараат исплата на јануарската плата

Скопје, 16 февруари 2024 (МИА) - Автобусите на Јавното сообраќајно...

ЈСП: Платите во ЈСП Скопје се на одобрување со доставени пресметки од овој месец

ЈСП: Платите во ЈСП Скопје се на одобрување со доставени пресметки од овој месец

Скопје, 15 февруари 2024 (МИА) - Платата на вработените во ЈСП не доцни. Платите се исплаќаат редовн...

ВМРО-ДПМНЕ: Се потврди дека ЈСП е бунар без дно, Арсовска да каже зошто нема плати за вработените

ВМРО-ДПМНЕ: Се потврди дека ЈСП е бунар без дно, Арсовска да каже зошто нема плати за вработените

Скопје, 15 февруари 2024  Се потврдија ставовите на советничката група на ВМРО-ДПМНЕ де...

Image

Остани поврзан