• понеделник, 17 јуни 2024
„Полските Малдиви“ и езерата со тиркизна вода

„Полските Малдиви“ и езерата со тиркизна вода

Лос Анџелес, 15 мај 2024 (МИА) - Љубителите на туризмот кои ја посетиле Полска сѐ почесто ги препора...

Намален водостојот на реките во однос на просекот за април

Намален водостојот на реките во однос на просекот за април

Скопје, 11 април 2024 (МИА) - Во последните два дена, водостојот на Вардар е намален во однос на про...

Водостоите на поголем дел од реките во земјава пониски од јануарскиот просек

Водостоите на поголем дел од реките во земјава пониски од јануарскиот просек

Скопје, 29 јануари 2024 (МИА) - Водостоите на поголем дел од реките во...

Водостојот на Вардар повисок од јануарскиот просек на речиси сите мерни места

Водостојот на Вардар повисок од јануарскиот просек на речиси сите мерни места

Скопје, 22 јануари 2024 (МИА) - Водостоите на дел од реките во земјава се повисоки од просекот за ја...

Водостојот на Вардар поголем од декемврискиот просек

Водостојот на Вардар поголем од декемврискиот просек

Скопје, 28 декември 2023 (МИА) - Водостоите на дел од реките во земјава се повисоки од просекот за д...

Водостоите на поголем дел од реките во земјава повисоки од декемврискиот просек

Водостоите на поголем дел од реките во земјава повисоки од декемврискиот просек

Скопје, 18 декември 2023 (МИА) - Водостоите на поголемиот дел од реките во земјава се повисоки од пр...

Водостојот на Вардар на сите мерни места повисок од декемврискиот просек

Водостојот на Вардар на сите мерни места повисок од декемврискиот просек

Скопје, 15 декември 2023 (МИА) - Водостоите на дел од реките во земјава се повисоки од просекот за д...

Водостојот на повеќето реките се зголемува, нивото на езерата во рамки на ноемврскиот просек

Водостојот на повеќето реките се зголемува, нивото на езерата во рамки на ноемврскиот просек

Скопје, 27 ноември 2023 (МИА) - Водостојот на повеќето реки низ државата е над просекот за ноември,...

За еден сантиметар зголемени нивоата на Охридско и Преспанско Езеро

За еден сантиметар зголемени нивоата на Охридско и Преспанско Езеро

Скопје, 18 октомври 2023 (МИА) - За еден сантиметар се зголемени нивоата на Охридското и Преспанскот...

Нивоата на Охридското и Дојранското Езеро над просекот за септември

Нивоата на Охридското и Дојранското Езеро над просекот за септември

Скопје, 4 септември 2023 (МИА) - Нивото на Дојранското Езеро е пониско во однос на вчерашниот ден, н...

Нивото на Преспанското Езеро пониско за еден сантиметар

Нивото на Преспанското Езеро пониско за еден сантиметар

Скопје, 23 август 2023 (МИА) - Нивото на Преспанското Езеро е за еден сантиметар пониско од вчера, а...

Нивото на Преспанското Езеро пониско за еден сантиметар

Нивото на Преспанското Езеро пониско за еден сантиметар

Скопје, 22 август 2023 (МИА) - Нивото на Преспанското Езеро е за еден сантиметар пониско од вчера, а...

Намален водостојот на Дојранското и на Преспанското Езеро

Намален водостојот на Дојранското и на Преспанското Езеро

Скопје, 17 август 2023 (МИА) – За два сантиметра е намален водостојот на Дојранското Езеро, а за еде...

Водостојот на Дојранското Езеро намален за два сантиметра

Водостојот на Дојранското Езеро намален за два сантиметра

Скопје, 15 август 2023 (МИА) - Нивото на Дојранското Езеро е за два сантиметра пониско од вчера, а н...

Нивоата на Охридското и Преспанското Езеро за еден сантиметар пониски од вчера

Нивоата на Охридското и Преспанското Езеро за еден сантиметар пониски од вчера

Скопје, 14 август 2023 (МИА) - Нивоата на Охридското и Преспанското Езеро се за еден сантиметар пони...

Image

Остани поврзан