• четврток, 30 мај 2024
Реакција на ВМРО-ДПМНЕ на прес-конференцијата на Каевски од СДСМ

Реакција на ВМРО-ДПМНЕ на прес-конференцијата на Каевски од СДСМ

Скопје, 14 април 2024  Нека се соземе СДС. Каевски треба да одржи прес пред вилата Водн...

Каевски: ВМРО-ДПМНЕ го врати речникот од 27 април со нападите врз Пендаровски

Каевски: ВМРО-ДПМНЕ го врати речникот од 27 април со нападите врз Пендаровски

Скопје, 14 април 2024  Со ниските напади и закани кон Стево Пендаровски дека требало да...

Каевски: ВМРО-ДПМНЕ е изолирана во својот став против Европа и нема план за иднината

Каевски: ВМРО-ДПМНЕ е изолирана во својот став против Европа и нема план за иднината

Прес-конференција, Дарко Каевски, пратеник и портпарол на СДСМ Почитувни граѓани, На почеток на к...

Каевски: Голем скандал, лажните анкети на МТВ се нарачани во штабот на ВМРО-ДПМНЕ

Каевски: Голем скандал, лажните анкети на МТВ се нарачани во штабот на ВМРО-ДПМНЕ

Скопје, 3 април 2024 Објавуваме голем скандал. Скандал, ко...

Каевски: ВМРО-ДПМНЕ излажа за потписите за Силјановска, нема промени во оваа партија

Каевски: ВМРО-ДПМНЕ излажа за потписите за Силјановска, нема промени во оваа партија

Скопје, 21 март 2024  ДПМНЕ излажа за потписите на Силјановска, ниту ДПМНЕ, ниту Гордан...

Каевски: Ковачки одбиен од НАТО, кадрите на Мицкоски се безбедносна опасност, против ЕУ и против НАТО

Каевски: Ковачки одбиен од НАТО, кадрите на Мицкоски се безбедносна опасност, против ЕУ и против НАТО

Скопје, 20 март 2024  Кадрите на Мицкоски не ги исполнуваат критериумите на НАТО, тие с...

Каевски: Силјановска треба да им се извини на пензионерите за навредите

Каевски: Силјановска треба да им се извини на пензионерите за навредите

Скопје, 18 март 2024  Додека СДСМ ги покачува пензиите, ги почитува и се грижи за повоз...

Каевски: Силјановска е продолжена рака на Мицкоски, не ни е потребна реприза на Иванов

Каевски: Силјановска е продолжена рака на Мицкоски, не ни е потребна реприза на Иванов

Скопје, 12 март 2024 Изборот пред граѓаните на претстојните претседателски избори е европска...

Каевски: Сликите со Ковачев се потврда, бугарското и македонското ВМРО ја кочат нашата европска иднина

Каевски: Сликите со Ковачев се потврда, бугарското и македонското ВМРО ја кочат нашата европска иднина

9 март 2024  Почитувани граѓани, почитувани медиуми, Погледнете ги овие фот...

Реакција на ВМРО-ДПМНЕ на прес-конференцијата на Дарко Каевски

Реакција на ВМРО-ДПМНЕ на прес-конференцијата на Дарко Каевски

26 февруари 2024  Нема збор кој може да опише колку во СДС...

Каевски: Мицковски велеше дека додека е жив нема да го признае Преспанскиот договор, а сега нивниот министер казнува зошто не се сменети документите

Каевски: Мицковски велеше дека додека е жив нема да го признае Преспанскиот договор, а сега нивниот министер казнува зошто не се сменети документите

Скопје, 26 февруари 2024  -Мицковски велеше дека додека е жив нема да го признае Преспа...

Каевски: МВР да одговори каква е улогата на Мицкоски во спречувањето на акцијата против дрога

Каевски: МВР да одговори каква е улогата на Мицкоски во спречувањето на акцијата против дрога

19 февруари 2024  Почитувани, Скандалот во кој обезбедувањето на Христијан...

Реакција на ВМРО-ДПМНЕ на прес - конференцијата на Дарко Каевски 

Реакција на ВМРО-ДПМНЕ на прес - конференцијата на Дарко Каевски 

Скопје, 18 февруари 2024 Јавноста можеше да види дека МВР/СДС е претворена во институција ко...

Каевски: Шефот на обезбедувањето на Мицкоски нападнал полицаец

Каевски: Шефот на обезбедувањето на Мицкоски нападнал полицаец

Скопје, 18 февруари 2024 Шефот на обезбедувањето на Христијан Мицкоски тепа полицајци....

Реакција на ВМРО-ДПМНЕ на прес - конференцијата на Дарко Каевски

Реакција на ВМРО-ДПМНЕ на прес - конференцијата на Дарко Каевски

Скопје, 16 февруари 2024 Каевски да не глуми загрижен, нека го поддржи законот за продолжува...

Image

Остани поврзан