• e martë, 16 korrik 2024
Panairi i librit nga data 18 deri më 24 Prill - programi fellouship, programe për fëmijë dhe mbi 30 promovime

Panairi i librit nga data 18 deri më 24 Prill - programi fellouship, programe për fëmijë dhe mbi 30 promovime

Shkup, 16 prill 2024 (MIA) - Me më shumë se 30 ngjarje promovuese, nga data 18 deri më 24 prill në a...

Fillon Panairi i 19-të për punësim dhe karrierë - Job Fair 2024

Fillon Panairi i 19-të për punësim dhe karrierë - Job Fair 2024

Shkup, 15 prill 2024 (MIA) - Nën moton "Hapi i parë drejt karrierës suaj", Bordi i studentëve evropi...

Fillon Panairi i 19-të për punësim dhe karrierë - Job Fair 2024

Fillon Panairi i 19-të për punësim dhe karrierë - Job Fair 2024

Shkup, 15 prill 2024 (MIA) - Nën moton "Hapi i parë drejt karrierës suaj", Bordi i studentëve evropi...

Fillon Panairi i 19-të për punësim dhe karrierë - Job Fair 2024

Fillon Panairi i 19-të për punësim dhe karrierë - Job Fair 2024

Shkup, 15 prill 2024 (MIA) - Nën moton "Hapi i parë drejt karrierës suaj", Bordi i studentëve evropi...

Fillon Panairi i 19-të për punësim dhe karrierë - Job Fair 2024

Fillon Panairi i 19-të për punësim dhe karrierë - Job Fair 2024

Shkup, 15 prill 2024 (MIA) - Nën moton "Hapi i parë drejt karrierës suaj", Bordi i studentëve evropi...

AHK Maqedonia e Veriut organizon panair për punësim dhe karrierë në ditën e dytë të SUBEX

AHK Maqedonia e Veriut organizon panair për punësim dhe karrierë në ditën e dytë të SUBEX

Shkup, 25 mars 2024 (MIA) – Për të dytin vit radhazi, sot dhe nesër, mbahet ngjarja e biznesit SUBEX...

Mbi 70 brende të vendit dhe të huaja do të prezantohen në Panairin e mobiljeve në Shkup

Mbi 70 brende të vendit dhe të huaja do të prezantohen në Panairin e mobiljeve në Shkup

Shkup, 20 mars 2024 (MIA) - Prej sot e deri të dielën në kompleksin "Boris Trajkovski" në Shkup...

Kovaçevski: Rrugët e verës të shteteve tona po bëhen destinacione botërore

Kovaçevski: Rrugët e verës të shteteve tona po bëhen destinacione botërore

Beograd, 16 nëntor 2023 (MIA) - Bodrumet e verës nga Maqedonia e V...

Kryeministri Kovaçevski në panairin e dytë ndërkombëtar “Vizioni i verës së Ballkanit të Hapur” në Beograd

Kryeministri Kovaçevski në panairin e dytë ndërkombëtar “Vizioni i verës së Ballkanit të Hapur” në Beograd

Beograd, 16 nëntor 2023 (MIA)- Kryeministri Dimitar Kovaçevski sot merr pjesë në panairin e dytë ndë...

Panairi i pestë i bletarisë në Shkup

Panairi i pestë i bletarisë në Shkup

Shkup, 3 nëntor 2023 (MIA) - Mjaltë, produkte të bletëve dhe pajisje pë...

Instituti francez në Shkup do të mbajë panair për studime në Francë 

Instituti francez në Shkup do të mbajë panair për studime në Francë 

Shkup, 30 tetor 2023 (MIA) - Instituti francez në Shkup sot do të mbajë...

"Shijoje traditën" në Parkun e Qytetit

Shkup, 7 tetor 2023 (MIA) - Më shumë se 300 prodhues të vegjël të ushqimeve dhe pijeve do t'i prezan...

Panair për nxitjen e zhvillimit lokal – LAG Ekspo 2023

Panair për nxitjen e zhvillimit lokal – LAG Ekspo 2023

Shkup, 16 shtator 2023 (MIA) - Ekipi i Programit për Zhvillimin e Komun...

Panairi i Mjaltit

Panairi i Mjaltit "Ditët e Ëmbla të Tetovës"

 Tetovë, 15 shtator 2023 (MIA) - Panairi për prezantimin dhe shitjen e mjaltit  do të mbah...

Hapet panairi

Hapet panairi "Festivali i librit" i botuesve letrarë shqiptarë

Gostivar, 13 shtator 2023 (MIA) - Me program të rastit kulturoro-artistik dhe fjalime përshënde...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR