• e mërkurë, 24 korrik 2024
Netanjahu e kualifikoi  si

Netanjahu e kualifikoi si "gabim tragjik" sulmin në kampin në Rafah

 Tel Aviv, 27 maj 2024 (MIA)  - Kryeministri izraelit Benjamin Netanjahu ka komentuar sulm...

ISHP: 44 raste të reja me kollë të mirë nga 5 deri më 11 prill, gjithsej 443 të sëmurë

ISHP: 44 raste të reja me kollë të mirë nga 5 deri më 11 prill, gjithsej 443 të sëmurë

Shkup, 12 prill 2024 (MIA) - Nga 5 deri më 11 prill janë regjistruar 44 raste të reja me kollë të mi...

Javën e kaluar janë regjistruar 163 raste të reja me grip dhe sëmundje të ngjashme, më së shumti në Gostivar

Javën e kaluar janë regjistruar 163 raste të reja me grip dhe sëmundje të ngjashme, më së shumti në Gostivar

Shkup, 4 prill 2024 (MIA) - Në javën e 13-të të vitit 2024 - nga 25 deri më 31 mars, në vend janë ra...

Pesë persona kanë humbur jetën, mes të cilëve edhe dy fëmijë nga moti i keq në Poloni

Pesë persona kanë humbur jetën, mes të cilëve edhe dy fëmijë nga moti i keq në Poloni

Varshavë, 2 prill 2024 (MIA) - Pesë persona kanë humbur jetën në stuhinë e djeshme në Poloni pasi pe...

Nëntë fëmijë humbën jetën nga një minë tokësore në Afganistan

Nëntë fëmijë humbën jetën nga një minë tokësore në Afganistan

Kabul, 1 prill 2024 (MIA) - Nëntë fëmijë kanë humbur në lindje të Afganistanit nga një minë e vjetër...

Trençevska: Përfshirja e fëmijëve në kopshte 48 për qind, deri në vitin 2028 do të arrijë 70 për qind  

Trençevska: Përfshirja e fëmijëve në kopshte 48 për qind, deri në vitin 2028 do të arrijë 70 për qind  

Shkup, 29 mars 2024 (MIA) - Zëvendësministrja plotësuese e Punës dhe Politikës Sociale në Qeverinë t...

Xhil Bajdeni ka shkruar libër për fëmijë

Xhil Bajdeni ka shkruar libër për fëmijë

Uashington, 29 mars 2024 (MIA) - Zonja e parë e SHBA-së, Xhil Bajdeni njoftoi se ka shkruar tre...

Kryesimi belg me BE-në po përgatit një ligj për zbulimin dhe heqjen e materialeve në internet me abuzim seksual të fëmijëve

Kryesimi belg me BE-në po përgatit një ligj për zbulimin dhe heqjen e materialeve në internet me abuzim seksual të fëmijëve

Bruksel, 29 mars 2024 (MIA) - Belgjika, në cilësinë e kryesuesit aktuale të BE-së, ka përgatitur një...

Pritet nesër të mbajë mbledhje Komisioni për sëmundje infektive për situatën me kollën e mirë

Pritet nesër të mbajë mbledhje Komisioni për sëmundje infektive për situatën me kollën e mirë

Shkup, 26 mars 2024 (MIA) - Pritet nesër të mbajë mbledhje Komisioni për sëmundje infektive për situ...

UNICEF: Rafah është qyteti i fëmijëve dhe shpresa e fundit për Gazën

UNICEF: Rafah është qyteti i fëmijëve dhe shpresa e fundit për Gazën

Kan Junis, 22 mars 2024 (MIA) - Zëdhënësi i Fondit për Fëmijë dhe të Rinj të Kombeve të Bashkuara (U...

Trajkovski: SOS Fshati i fëmijëve kujdeset për 180 fëmijë, kemi 86 familje kujdestare

Trajkovski: SOS Fshati i fëmijëve kujdeset për 180 fëmijë, kemi 86 familje kujdestare

Shkup, 20 mars 2024 (MIA) - SOS Fshati i fëmijëve - Maqeodni kujde...

Uria është e pashmangshme në veri të Gazës

Uria është e pashmangshme në veri të Gazës

19 mars 2024 Euronews Një Organizatë joqeveritare ka paralajmëruar se...

UNICEF: Në Gazë u vranë më shumë se 13 mijë fëmijë, të mbijetuarit - vuajnë nga uria

UNICEF: Në Gazë u vranë më shumë se 13 mijë fëmijë, të mbijetuarit - vuajnë nga uria

Nju-Jork, 18 mars 2024 (MIA) - Më shumë se 13.000 fëmijë u vranë në ofensivën izraelite në Rripin e...

Në kopshte do të pranohen fëmijë me tri doza të vaksinës DiTePer dhe rivaksinë të detyrueshme për gjashtë muaj

Në kopshte do të pranohen fëmijë me tri doza të vaksinës DiTePer dhe rivaksinë të detyrueshme për gjashtë muaj

Shkup, 18 mars 2024 (MIA) - Fëmijët të cilët kanë pranuar tri doza të vaksinës DiTePer kundër pertus...

MSH: Pranim në kopshte të fëmijëve me tre doza të vaksinës DiTePer dhe rivaksinim i detyrueshëm pas gjashtë muajve

MSH: Pranim në kopshte të fëmijëve me tre doza të vaksinës DiTePer dhe rivaksinim i detyrueshëm pas gjashtë muajve

Shkup, 15 mars 2024 (MIA) - Ministri i Shëndetësisë, Ilir Demiri, në përputhje me rekomandimet e Kom...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR