• e martë, 21 maj 2024
Ukraina i bën thirrje OSBE-së të ndërpresë bashkëpunimin me Rusinë

Ukraina i bën thirrje OSBE-së të ndërpresë bashkëpunimin me Rusinë

Kiev, 11 prill 2024 (MIA) - Ukraina kërkon nga Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE...

Osmani: OSBE të vazhdojë të ekspozojë Rusinë dhe të dënojë agresionin e saj të paligjshëm dhe të pajustifikuar

Osmani: OSBE të vazhdojë të ekspozojë Rusinë dhe të dënojë agresionin e saj të paligjshëm dhe të pajustifikuar

Shkup, 24 shkurt 2024 (MIA) - Lufta në Ukrainë duhet të ndalojë, ajo e minon rendin ndërkombëtar të...

Takimi Toshkovski - Val: Qëllimi i MPB-së është zbatimi i një procesi zgjedhor të drejtë dhe demokratik

Takimi Toshkovski - Val: Qëllimi i MPB-së është zbatimi i një procesi zgjedhor të drejtë dhe demokratik

Shkup, 8 shkurt 2024 (MIA) - Qëllimi i Ministrisë së Punëve të Brendshme është veprim ligjor dh...

OSBE-ja ka rezerva serioze për zgjedhjet në Azerbajxhan

OSBE-ja ka rezerva serioze për zgjedhjet në Azerbajxhan

 Baku, 8 shkurt 2024 (MIA) - Vëzhguesit e Organizatës për Siguri dhe Bashkëpun...

Në Kuvend u prezantuan raportet nga vlerësimi i zbatimit të Ligjit për Vetëqeverisje Lokale dhe Ligjit për Qytetin e Shkupit

Në Kuvend u prezantuan raportet nga vlerësimi i zbatimit të Ligjit për Vetëqeverisje Lokale dhe Ligjit për Qytetin e Shkupit

Shkup, 9 janar 2024 (MIA) -  Nevojiten ndryshime në Ligjin për Vetëqeverisje Lokale. Kanë kalua...

Osmani në fund të kryesimit me OSBE-në: Dëshmuam para gjithë botës se kemi kapacitet politik

Osmani në fund të kryesimit me OSBE-në: Dëshmuam para gjithë botës se kemi kapacitet politik

Shlkup, 22 dhjetor 2023 (MIA) - Dëshmuam para gjithë botës se posedojmë kapacitet politik dhe prakti...

Osmani: Fakti që OSBE-ja u shpëtua në Shkup është sukses i madh për diplomacinë tonë

Osmani: Fakti që OSBE-ja u shpëtua në Shkup është sukses i madh për diplomacinë tonë

Shkup, 18 dhjetor 2023 (MIA) - Kryesimi i suksesshëm i OSBE-së, rrjedha...

Tryezë e rrumbullakët e OSBE-së: Në vend denoncohen vetëm dy për qind e rasteve të dhunës me bazë gjinore

Tryezë e rrumbullakët e OSBE-së: Në vend denoncohen vetëm dy për qind e rasteve të dhunës me bazë gjinore

Shkup, 15 dhjetor 2023 (MIA)- Vetëm dy për qind e rasteve të dhunës gjinore paraqiten në institucion...

Saltvik për MIA: Policia dhe media të marrin parasysh nevojat e viktimave që raportojnë dhunën me bazë gjinore

Saltvik për MIA: Policia dhe media të marrin parasysh nevojat e viktimave që raportojnë dhunën me bazë gjinore

Shkup, 15 dhjetor 2023 (MIA) - Policia dhe mediat duhet të kenë parasys...

Tryezë e rrumbullakët me temë

Tryezë e rrumbullakët me temë "Dhuna me bazë gjinore" organizuar nga OSBE mbahet në Shkup

Shkup, 15 dhjetor 2023 (MIA) - Tryezë e rrumbullakët me temë “Dhuna me bazë gjinore”,si pjesë e proj...

Qasje gjithëpërfshirëse dhe bashkëpunim në parandalimin e dhunës me bazë gjinore dhe atë në familje

Qasje gjithëpërfshirëse dhe bashkëpunim në parandalimin e dhunës me bazë gjinore dhe atë në familje

Shkup, 5 dhjetor 2023 (MIA) - Nevojitet një qasje gjithëpërfshirëse për parandalimin, mbrojtjen dhe...

Tryezë e rrumbullakët

Tryezë e rrumbullakët "Parandaloni, përgjigjuni, mbroni: Si të forcohet lufta kundër dhunës në familje në Republikën e Maqedonisë së Veriut"

 Shkup, 5 dhjetor 2023 (MIA)  -  Me rastin e 16 ditëve të aktivizmit kundër dhunës me...

Blinken dhe Lavrov nuk u takuan Shkup, SHBA-ja dhe Rusia kundërshtuan të ardhmen e OSBE-së, për Ukrainën, Ballkanin

Blinken dhe Lavrov nuk u takuan Shkup, SHBA-ja dhe Rusia kundërshtuan të ardhmen e OSBE-së, për Ukrainën, Ballkanin

Shkup, 2 dhjetor 2023 (MIA) - Entoni Blinken dhe Sergej Lavror në Shkup...

Përfundoi Këshilli Ministror i OSBE-së në Shkup - u arrit konsensus për kryesuesin e ardhshëm Maltën, por jo edhe për buxhetin

Përfundoi Këshilli Ministror i OSBE-së në Shkup - u arrit konsensus për kryesuesin e ardhshëm Maltën, por jo edhe për buxhetin

Shkup, 2 dhjetor 2023 (MIA) - Malta do të jetë kryesuesja e ardhshme e...

Osmani: Rusia është shkaku i problemeve dhe jostabilitetit të rajonit, jo demokracitë perëndimore

Osmani: Rusia është shkaku i problemeve dhe jostabilitetit të rajonit, jo demokracitë perëndimore

Shkup, 1 dhjetor 2023 (MIA) - Federata Ruse është arsyeja e problemeve dhe jostabilitetit të rajonit...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR