• e mërkurë, 24 korrik 2024
Marinakis: Ekziston vetëm një interpretim i erga omnes

Marinakis: Ekziston vetëm një interpretim i erga omnes

Athinë, 25 qershor 2024 (MIA) – Nuk mund të jetë selektive zbatimi i të drejtës ndërkombëtare dhe kj...

Micotakisi nuk do të marrë pjesë në Konferencën ndërkombëtare të Ciprasit dhe Zaevit

Micotakisi nuk do të marrë pjesë në Konferencën ndërkombëtare të Ciprasit dhe Zaevit

Athinë, 17 qershor 2024 (MIA) - Kryeministri nuk do të marrë pjesë në nismën konkrete, iu përgjigj s...

Marinakis: Njohja e Palestinës është pjesë e procesit paqësor në kuadër të zgjidhjes gjithpërfshirëse politike për Lindjen e Afërt

Marinakis: Njohja e Palestinës është pjesë e procesit paqësor në kuadër të zgjidhjes gjithpërfshirëse politike për Lindjen e Afërt

Athinë, 23 maj 2024 (MIA) - Greqia mbetet e përkushtuar në zbatimin e rezolutës së Këshillit të Sigu...

Marinakis: Pala tjetër nuk i respekton punët themelore, respektivisht emrin e vendit, i cili nuk quhet Maqedoni, por Maqedonia e Veriut

Marinakis: Pala tjetër nuk i respekton punët themelore, respektivisht emrin e vendit, i cili nuk quhet Maqedoni, por Maqedonia e Veriut

Athinë, 23 maj 2024 (MIA) - Pala tjetër nuk u përmbahet as punëve themelore, nuk i respekton çë...

Marinakis: Shenjat e para nga ana tjetër nuk janë të mira, nuk janë inkurajuese

Marinakis: Shenjat e para nga ana tjetër nuk janë të mira, nuk janë inkurajuese

Athinë, 20 maj 2024 (MIA) - E presim Qeverinë e re të Maqedonisë së Veriut, të japë betimin solemn,...

Marinakis: Presim të shohim qëndrimin e Qeverisë së re të Maqedonisë së Veriut

Marinakis: Presim të shohim qëndrimin e Qeverisë së re të Maqedonisë së Veriut

Athinë, 15 maj 2024 (MIA) - Presim të shohim qëndrimin e Qeverisë së re të Maqedonisë së Veriut. Ka...

Marinakis: Greqia është shumë e fuqishme për t'u frikësuar nga ngjarje si ajo  e Ramës në Athinë

Marinakis: Greqia është shumë e fuqishme për t'u frikësuar nga ngjarje si ajo e Ramës në Athinë

Athinë, 13 maj 2024 (MIA) - Greqia është shumë e fuqishme për t'u frikësuar nga një ngjarje e k...

Marinakis: Në këtë moment nuk jemi në pikën të vendosim veto, por respektimi i Marrëveshjes është parakusht i domosdoshëm për perspektivën e BE-së të Maqedonisë së Veriut

Marinakis: Në këtë moment nuk jemi në pikën të vendosim veto, por respektimi i Marrëveshjes është parakusht i domosdoshëm për perspektivën e BE-së të...

Athinë, 13 maj 2024 (MIA) - Është e nevojshme të respektohet Marrëveshja e Prespës si lidhje ndërkom...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR