• e shtunë, 13 korrik 2024
Toshkovski: Asnjë nëpunës i policisë nuk mund të jetë anëtar i një partie politike

Toshkovski: Asnjë nëpunës i policisë nuk mund të jetë anëtar i një partie politike

 Shkup, 5 prill 2024 (MIA)  - Ministri teknik i Punëve të Brendshme, Pançe Toshkovski sot...

Tajlanda vendos tatim për pensionistët e pasur nga Perëndimi

Tajlanda vendos tatim për pensionistët e pasur nga Perëndimi

Bangkok, 29 mars 2024 (MIA) - Sipas ligjit të ri tatimor tajlandez, të gjithë rezidentët tatimorë të...

Shmit: BeH-ja tani po luan në një ligë më të lartë,   duhet të fillojnë të zbatojnë reforma

Shmit: BeH-ja tani po luan në një ligë më të lartë, duhet të fillojnë të zbatojnë reforma

 Banjallukë, 22 mars 2024 (MIA) - Përfaqësuesi i Lartë në BeH, Kristian Shmit sot deklaroi se B...

Varheji: Plani për rritje është ambicioz, Ballkani Perëndimor duhet të përparojë me qëllim që t'i përfundojë  reformat

Varheji: Plani për rritje është ambicioz, Ballkani Perëndimor duhet të përparojë me qëllim që t'i përfundojë reformat

 Tiranë, 29 shkurt 2024 (MIA)  - Komisioneri Evropian për Politikë të Fqinjësisë dhe Zgjer...

Fon der Lajen: Muajin e ardhshëm KE-ja do të propozojë ide për funksionimin e BE-së me mbi 30 vende

Fon der Lajen: Muajin e ardhshëm KE-ja do të propozojë ide për funksionimin e BE-së me mbi 30 vende

Bruksel, 17 janar 2024 (MIA) - Në mbledhjen e dhjetorit të Këshillit Evropian konfirmuam përkushtimi...

Kambovski: Qëllimi i etablimit të parimit të shtetit ligjor është ta vendos nën kontroll politikën

Kambovski: Qëllimi i etablimit të parimit të shtetit ligjor është ta vendos nën kontroll politikën

Shkup, 28 dhjetor 2023 (MIA) - Qëllimi i etablimit të parimit të sundimit të ligjit është që ta vë n...

Lloga: Procesi i reformave në jurisprudencë është ultrainkluziv

Lloga: Procesi i reformave në jurisprudencë është ultrainkluziv

Shkup, 28 dhjetor 2023 (MIA) - Procesi i reformave në jurispridencë, sipas ministrit të Drejtës...

Takimi i parë ministror për planin për rritje të Ballkanit Perëndimor, gjashtë  miliardë euro për reforma për dyfishim të ekonomive të vendeve të rajonit

Takimi i parë ministror për planin për rritje të Ballkanit Perëndimor, gjashtë miliardë euro për reforma për dyfishim të ekonomive të vendeve të rajo...

Shkup, 17 nëntor 2023 (MIA) - Vendet e Ballkanit Perëndimor marrin mjet të fuqishëm për zbatimi...

SHBA-ja me vlerësime se reforma në jurisprudencën e Shqipërisë ka dhënë rezultate konkrete

SHBA-ja me vlerësime se reforma në jurisprudencën e Shqipërisë ka dhënë rezultate konkrete

Tiranë, 3 nëntor 2023 (MIA) - Në kuadër të qëndrimit në SHBA, kreu i Prokurorisë së posaçme shqiptar...

Fon der Lajen: BeH duhet të jetë pjesë e BE-së, por kjo nuk është e mundur pa reforma

Fon der Lajen: BeH duhet të jetë pjesë e BE-së, por kjo nuk është e mundur pa reforma

Bruksel, 1 nëntor 2023 (MIA) - Pas vizitës në Maqedoni të Veriut, Kosovë, Mal të Zi dhe Serbi,...

Mariçiqi: Çështja e ndjekjes penale dhe zbatimi  i drejtësisë është për prokurorinë dhe gjykatat

Mariçiqi: Çështja e ndjekjes penale dhe zbatimi i drejtësisë është për prokurorinë dhe gjykatat

Shkup, 30 tetor 2023 (MIA)  -   Çështja e ndjekjes penale dhe zbatimi  i drejtësisë ë...

Varheji: BE po përgatit pako për krijimin e kushteve për pranim të anëtareve të reja

Varheji: BE po përgatit pako për krijimin e kushteve për pranim të anëtareve të reja

Bruksel, 28 shtator 2023 (MIA) - Bashkimi Evropian po përgatit pako të re për zgjerim e cila do të p...

Le të flasim për... ndryshimin e Marrëveshjes

Le të flasim për... ndryshimin e Marrëveshjes

22 shtator 2023   Euraktiv – Bruksel   Pë...

Propozimi i ekspertëve franko-gjermanë për reformimin dhe zgjerimin e BE-së për shekullin e 21-të

Propozimi i ekspertëve franko-gjermanë për reformimin dhe zgjerimin e BE-së për shekullin e 21-të

Bruksel, 20 shtator 2023 (MIA) - Para zgjerimit të ardhshëm, BE-ja duhet të kalojë në vendimmarrje m...

Mexhiti: Rreth 30 për qind e pacientëve në Klinikë vijnë për të vazhduar terapinë apo shërbimin, me reformën do t'i marrin nga mjeku amë

Mexhiti: Rreth 30 për qind e pacientëve në Klinikë vijnë për të vazhduar terapinë apo shërbimin, me reformën do t'i marrin nga mjeku amë

Shkup, 24 gusht 2023 (MIA) - Rreth 30 për qind e pacientëve të cilët gjatë ditës vijnë në Qendrën kl...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR