• e shtunë, 22 qershor 2024
Arrestohen të paktën tre persona për sjellje të dhunshme në protestën në Tiranë

Arrestohen të paktën tre persona për sjellje të dhunshme në protestën në Tiranë

Tiranë, 26 prill 2024 (MIA) - Protesta e opozitës para Bashkisë së Tiranë, e përcjellë me hedhje të...

"Hajde vajzë, shko bli diçka të bukur, nuk je ti për politikë" - edhe në fushatën zgjedhore, kandidatët përballen me gjuhën e urrejtjes, komente seksi...

Shkup, 19 prill 2024 (MIA) - "Ku do të shkoni pa mua, ministre, në Evropë do të shkoni?", "Lepureshe...

Fillon fushata “Rrethoni JO për dhunën ndaj grave në politikë”.

Fillon fushata “Rrethoni JO për dhunën ndaj grave në politikë”.

Shkup, 4 prill 2024 (MIA) - Nga sot Instituti Kombëtar Demokratik (NDI) fillon zyrtarisht fushatën p...

Demiri: Dhuna ndaj punonjësve shëndetësor është e papranueshme, paraqet kërcënim për kujdesin ndaj pacientëve

Demiri: Dhuna ndaj punonjësve shëndetësor është e papranueshme, paraqet kërcënim për kujdesin ndaj pacientëve

Shkup, 12 mars 2024 (MIA) - Ministri Shëndetësisë në Qeverinë teknike, Ilir Demiri në ditën e sotme...

Përfshirja e të miturve dhe të rinjve në vepra penale po bëhet një fenomen gjithnjë e më shqetësues në Shqipëri

Përfshirja e të miturve dhe të rinjve në vepra penale po bëhet një fenomen gjithnjë e më shqetësues në Shqipëri

Tiranë, 11 mar 2024 (MIA) - Përfshirja e të miturve dhe të rinjve në vepra penale po bëhet një...

Dhuna ndaj grave është një problem serioz në shoqërinë shqiptare

Dhuna ndaj grave është një problem serioz në shoqërinë shqiptare

Tiranë, 8 mars 2024 (MIA) - Dhuna ndaj grave është një fenomen i rëndë në shoqërinë shqiptare, gjë q...

Anketë e IDNj-së: Dhuna fizike mes nxënësve të shkollave të mesme dukuri e shpeshtë në autobusët e transportit publik

Anketë e IDNj-së: Dhuna fizike mes nxënësve të shkollave të mesme dukuri e shpeshtë në autobusët e transportit publik

Shkup, 6 mars 2024 (MIA) - Dhuna fizike mes nxënësve të shkollave të mesme e motivuar në baza etnike...

Kallëzim penal kundër nëpunësit policor për veprën penale “dhunë

Kallëzim penal kundër nëpunësit policor për veprën penale “dhunë"

Shkup, 5 mars 2024 (MIA) - SPB Kumanovë, deri te Prokuroria Themelore P...

Prezantim i udhërrëfyesit për kiber siguri për të rinjtë

Prezantim i udhërrëfyesit për kiber siguri për të rinjtë

Shkup, 21 shkurt 2024 (MIA) - Madje 46,5 për qind e nxënësve ose kanë qenë viktima të kiber bul...

Gjymtimi i organeve gjenitale të femrave, martesa e detyruar dhe ndjekja në internet, bëhen krime në BE

Gjymtimi i organeve gjenitale të femrave, martesa e detyruar dhe ndjekja në internet, bëhen krime në BE

Bruksel, 7 dhjetor 2024 (MIA) - Gjymtimi i organeve gjenitale të femrave, martesa e detyruar, shpërn...

Suedi: Përshkallëzim i dhunës mes bandave kriminale, në Stokholm shumë bomba të vendosura

Suedi: Përshkallëzim i dhunës mes bandave kriminale, në Stokholm shumë bomba të vendosura

Stokholm, 7 shkurt 2024 (MIA) - Shpërthime nga bomba të vendosura në Stokholm dëgjohen tashmë katër...

Shqipëria dhe Franca kanë probleme më të mëdha me bullizmin mes të miturve

Shqipëria dhe Franca kanë probleme më të mëdha me bullizmin mes të miturve

Tiranë, 1 shkurt 2024 (MIA) - Sipas raporteve në nivel evropian, Shqipëria dhe Franca janë vendet ku...

Trençevska: Nga janari deri në shtator vitin e kaluar janë paraqitur 1166 raste të dhunës familjare, më shpesh psikologjike

Trençevska: Nga janari deri në shtator vitin e kaluar janë paraqitur 1166 raste të dhunës familjare, më shpesh psikologjike

Shkup, 15 janar 2024 (MIA) - Ministria e Punës dhe Politikës Soiciale, Jovanka Trençevska ka informu...

Presidenti i Ekuadorit ka shpallur gjendje të

Presidenti i Ekuadorit ka shpallur gjendje të "konfliktit të armatosur të brendshëm"

Kito, 10 janar 2023 (MIA) - Presidenti i Ekuadorit, Daniel Noboa ka dhënë dekret, me të cilin konfir...

Kurti për vrasjen e Vanja Gjorqevskës dhe Liridona Ademaj: Nuk mjafton arrestimi i autorëve, duhen dënime të merituara

Kurti për vrasjen e Vanja Gjorqevskës dhe Liridona Ademaj: Nuk mjafton arrestimi i autorëve, duhen dënime të merituara

Prishtinë, 5 dhjetor 2023 (MIA) - Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti deklaroi se autorëve të rrëmbi...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR