• e mërkurë, 24 korrik 2024
Meta: Fitorja e profesoreshës Davkova do të jetë akoma më bindëse

Meta: Fitorja e profesoreshës Davkova do të jetë akoma më bindëse

Tiranë, 25 prill 2024 (MIA) - Ish-presidenti shqiptar dhe lideri aktual i Partisë opozitare të Liris...

Festohet para selisë së VMRO-DPMNE-së

Festohet para selisë së VMRO-DPMNE-së

Shkuo, 24 prill 2024 (MIA) - Para selisë së VMRO-DPMNE-së janë mbledhur mbështetësit e kandidat...

Kovaçevski: Listat e deputetëve të LSDM-së morën 99,98 për qind mbështetje në Kongresin e partisë

Kovaçevski: Listat e deputetëve të LSDM-së morën 99,98 për qind mbështetje në Kongresin e partisë

Shkup, 29 mars 2024 (MIA) - Kryetari i LSDM-së, Dimitar Kovaçevski, sot deklaroi se listat e deputet...

VMRO-DPMNE do të dorëzojë 40-të amendamente për pakon e ligjeve nga MSHIA, prej të cilave 21 për Ligjin për nëpunës administrativ

VMRO-DPMNE do të dorëzojë 40-të amendamente për pakon e ligjeve nga MSHIA, prej të cilave 21 për Ligjin për nëpunës administrativ

Shkup, 31 janar 2024 (MIA) - Grupi i deputetëve të VMRO-DPMNE-së njofton se do të dorëzojë 21 amenda...

Fotografi e përbashkët  Qeverisë së re pa ministrat nga VMRO-DPNE

Fotografi e përbashkët Qeverisë së re pa ministrat nga VMRO-DPNE

Shkup, 28 janar 2024 (MIA) - Në fotografinë e përbashkët pas votimit të Qeverisë teknike nuk is...

Seanca të Komitetit ekzekutiv dhe qendror të VMRO-DPMNE-së, pritet që partia t'i komunikojë ministrat dhe zëvendësministrat plotësues në qeverinë teknike

Seanca të Komitetit ekzekutiv dhe qendror të VMRO-DPMNE-së, pritet që partia t'i komunikojë ministrat dhe zëvendësministrat plotësues në qeverinë tekn...

Shkup, 11 janar 2024 (MIA) - VMRO-DPMNE do të mbajë sot seancë të...

Maqedonia e Veriut shënon 23 Tetorin, Ditën e Luftës Revolucionare Maqedonase

Maqedonia e Veriut shënon 23 Tetorin, Ditën e Luftës Revolucionare Maqedonase

Shkup, 23 tetor 2023 (MIA) -   Në Maqedoninë e Veriut sot shënohet 23 Tetori, Dita e Luftës Rev...

Kovaçevski kërkon konsensus nacional për BE-në, opozita përsërit se nuk mbështet ndryshime kushtetuese

Kovaçevski kërkon konsensus nacional për BE-në, opozita përsërit se nuk mbështet ndryshime kushtetuese

Shkup, 7 gusht 2023 (MIA) - Kryeministri Dimitar Kovaçevski kërkoi kons...

Stojanoski: VMRO-DPMNE do të dorëzojë amendament për të mbajtur TVSH-në për peleta në 5 për qind

Stojanoski: VMRO-DPMNE do të dorëzojë amendament për të mbajtur TVSH-në për peleta në 5 për qind

Shkup, 17 korrik 2023 (MIA) - Deputeti i VMRO-DPMNE-së, Bojan Stojanoski, konsideron se me rritjen e...

MPJ: VMRO - DPMNE është bërë fabrikë për lajme të rreme

MPJ: VMRO - DPMNE është bërë fabrikë për lajme të rreme

Shkup, 26 qershor 2023 Na lejoni që sërish të reagojmë ndaj lajmeve të rreme të plasuara nga...

Taravari: VMRO-ja me retorikën antishqiptare nuk do të mund të gjejë partner shqiptar për bashkëpunim pas zgjedhjeve të ardhshme

Taravari: VMRO-ja me retorikën antishqiptare nuk do të mund të gjejë partner shqiptar për bashkëpunim pas zgjedhjeve të ardhshme

Shkup, 23 shkurt 2023   Kryetari i A...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR